Атанасиос Исакидис от MerkurGaming: Страхът от войната между Украйна и Русия не пречи на хазартната индустрия


Виждаме страха от войната между Украйна и Русия, но този страх не пречи на индустрията. Виждаме добри перспективи през 2023 г. и ние от Mercur ще продължим развитието си в целия свят, но и тук, в България. Това заяви в интервю за BetNews.bg  Атанасиос Исакидис от MerkurGaming.

“Имахме страхотен старт в началото на 2022 г. Справихме се с ограниченията от коронавируса и пандемията. Нещата се завъртяха и март-април 2022 г. облакът на пандемията беше издухан надалече. Бизнесът ни се радва на изключително развитие през пролетта и лятото. Горди и щастливи сме да може да кажем, че 2022 г. беше много добра година за нас. Подобрихме резулататите от 2019 г. и гледаме обнадеждено в бъдещето”, коментира резултатите на компанията Исакидис по време на изложението BEGE 2022. Mercur се представиха на изложението с голям щанд и богато портфолио от продукти. 

От Mercur разчитат на по-добри продажби и представяне на ново съдържание и нови кабинети. По думите на Атанасиос Исакидис България е един от ключовите пазари на компанията, който развиват с много енергия и фокус. “Смятаме, че България е важен пазар за Балканите и затова сме в София с такова мащабно присъствие”, каза още той.

Какво още сподели Атанасиос Исакидис от MerkurGaming за продуктите на компанията и изложението на хазартния бизнес в София пред камерата на BetNews.bg, вижте във видеото:


ПРЕПОРЪЧАНИ ОБЕКТИ

Акценти