Избор на редактора

Бърз наръчник за залози тип “Двоен шанс” (част 2)

от Свилен Станчев

16.09.2022Продължаваме с втора част на статията „Бърз наръчник за залози тип “Двоен шанс”. Ще ви запознаем със стратегия за залагане, съвети и трикове.

Проверявайте статистиката

Залозите на Двоен шанс Ви дават допълнителна сигурност, но не Ви гарантират сигурни печалби. Нужна е висока успеваемост заради малките коефициенти. По-надолу ще дадем няколко съвета и стратегии за подобряването на успеваемостта Ви при залозите на Двоен Шанс.

Мотивация на отборите

Залагайте на Двоен Шанс 12, когато знаете че отборите имат силна мотивация за трите точки, при борба за призови места, така и в борба за оцеляване.

Отборът гост е фаворит

Тук 1Х много често е подценяван залог, тъй като не винаги силните отбори успяват да откраднат трите точки срещу нагледно по-слабия им съперник.

Права колонка от 3 мача с залог на фаворита

Комбинирайте 3 мача като залагате двоен шанс на фаворита и гледате фиша да е с коефициент близко до две.

Залог при равностойни отбори

Търсете мачове, където коефициентите за победа на домакина, равенство и победа на госта са изравнени. Погледнете формата от последните 5 мача и заложете на отбора, който има повече победи и е в по-добра форма.

Можем да обобщим, че високият шанс на успеваемост при залозите с Двоен Шанс е несъмнено добър вариант за всички играчи. Това е изгоден пазар, както при залагащите големи суми, така и при тези които искат да играят с минимален риск. Точно заради ниските нива на риск имаме идеалната среда за постигането на дългосрочни печалби.

Предимствата, които ще отбележим са следните:

  • рискът от загуба намалява и се увеличава шансът за успешен залог;
  • може да се комбинира с други видове залози, за да се увеличи коефицента.

Недостатъците, които могат да бъдат изтъкнати са следните:

  • предимно много ниски коефиценти;
  • за по-големи печалби е нужен съответно по-висок залог.

Ще отговорим и на най-честите въпроси свързани с този вид залози.

Как да печелим от залози на живо (част 1)
ПРОЧЕТИ

Печелившо ли е залагането на двоен шанс?

Да, този пазар може да ни донесе множество печалби и да бъде доходоносно в дългосрочен план. В този случай спокойно можем да говорим за един от пазарите, които ще Ви накарат да се чувствате истински победител. Заради комбинацията на два изхода ще имате много високи шансове за победа при всеки залог. Но залагането на двоен шанс има и своите особености, заради това е добре да анализирате всеки мач и да се придържате към определената от Вас стратегия за игра.

Колко залога двоен шанс мога да комбинирам в един фиш?

Няма лимит на броя на залози на двоен шанс, които може да комбинирате в един фиш, стига те да са за различни мачове. Пример: не може да комбинирате Двоен Шанс в първо полувреме със залог Двоен Шанс за краен изход. Но тъй като покриват два от възможните три развоя в срещата са като застраховка на вашата колонка множествен залог.

Как да печелим от залози на живо (част 2)
ПРОЧЕТИ

Възможно ли е да се залага на двоен шанс на живо?

Да, над 90% от букмейкърите предлагат залози на Двоен Шанс след началото на мача. Залагането на живо дава възможност да следите случващото се на терена и с подходящ анализ да си гарантирате печалби.

Важи ли двойният шанс за продълженията на спортното събитие?

Не, двойният шанс е пазар отнасящ се за редовните 90 минути игра. Винаги трябва да вземем този фактор в предвид, защото това се отнася както за футбола, така и за другите спортове на които се предлага този залог.

Бърз наръчник за залози тип “Двоен шанс (част 1)
ПРОЧЕТИ


ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]