Видео

Бербатов подготвя ексклузивни анализи за водещия оператор за спортни залагания в Азия

от BetNews

03.03.2023Димитър Бербатов ще подготвя ексклузивни анализи и прогнози на игри за водещия оператор на спортни залагания в Азия – JBO (Just Bet Online). Това съобщава сайтът europeangaming.eu, позовавайки се на изявления от компанията и българския футболист във връзка с прясно подписания договор за удължаване на партньорството между двете страни.

„Димитър е естествен артист, както на терена, така и извън него, така че очакваме с нетърпение да стартираме по-вълнуващи промоции и по-широко съдържание, гравитиращо около този уникален герой и неговите мъдри прозрения за играта. И двете страни обичаме да постигаме целите си по възможно най-креативния начин и стил на игра“, коментира говорител на JBO. По думите му, Бербатов е подходящо лице на компанията за различни местни пазари, като „вдига технологичната летва“ и дава добавена стойност към изживяването на феновете.

Наистина, след като е играл за много от най-известните футболни отбори в света – включително Манчестър Юнайтед, Тотнъм Хотспър, Байер Леверкузен, Фулъм и Монако – Бербатов изгради незабавна връзка с футболните фенове по целия свят, пишат от europeangaming.eu.

„Развълнуван съм, че подновявам договора с JBO в Азия и Далечния изток. Както станах свидетел от първа ръка през последните няколко години, те са марка, която идеално се вписва в моята футболна история и спортни страсти, подчертани от желанието да слея забавлението с честността”, казва Димитър Бербатов. Той допълва, че JBO предоставя безопадна и сигурна платформа на своите потребители.

„В резултат на това очаквам с нетърпение да донеса повече висококачествено съдържание и активност на азиатските пазари с моя характерен стил и професионализъм, помагайки на феновете да открият нови и по-дълбоки начини, по които да се занимават и да се наслаждават на спортовете, които обичат“, казва още футболистът.


ОЩЕ НОВИНИ