Избор на редактора

Bet News стартира партньорство със Сдружението на организаторите на хазартни игри и дейности в България

от Стелиан Димитров

10.11.2022Първата по рода си онлайн медийна платформа Bet News стартира партньорство със Сдружението на организаторите на хазартни игри и дейности в България (СОХИДБ). Медията на любителите на хазартните игри, спортните събития, електронните спортове и най-многочислената организация в игралния бранш сключиха партньорски договор за сътрудничество.

Информацията за дейността на организацията ще бъде по-лесно достъпна и всеки заинтересован ще може да се запознае с всичко, което сдружението прави за подобряването и развитието на игралния сектор в България.

За целта, екипът на Bet News се заема с цялостното проектиране, дизайн и изграждане на уеб сайт на сдружението, както и неговата техническа и редакторска поддръжка. Чрез създаване и публикуването на тематично съдържание в сайта и платформите на медията, обществото ще може да бъде своевременно информирано за най-актуалните теми, събития и дейности на СОХИДБ, които са свързани с игралния сектор в държавата.

Сдружението на организаторите на хазартни игри и дейности в България е основано през април 2020 година, с председател Милен Тотев и седалище в София. То е организацията с най-много членове компании от бранша и се грижи за развитието на бизнеса и защитата на правата и интересите на сектора. СОХИДБ работи съвместно с националните и европейските органи, и други заинтересовани страни за представянето на добре регулирана и привлекателнa услуга за гражданите на България. Целите на сдружението са да има новаторска роля в областта на безопасната и отговорната игра, да гарантира икономическата стабилност на сектора, свързаната с него заетост и да бъде надежден дискусионен партньор за властите и обществото.
Любопитен факт е, че официалното стартиране на медията Bet News бе на 08.09.2021 г., когато хазартният бранш се включи в националния протест срещу COVID-мерките и именно СОХИДБ бе организацията, която поде инициативата и обедини голяма част от компаниите в игралния сектор да заявят позицията си по време на стачните действия.

Bet News ще бъде не само медиен партньор на сдружението, но и ще предостави преференциални условия за всички свои услуги на компаниите, членуващи в СОХИДБ. Със своя екип от специалисти в сферата на хазарта, PR стратегиите, журналистиката, дигиталния маркетинг, организирането на събития, фото и видео заснемане и графичен дизайн, медията предоставя богато портфолио от услуги, свързани с изграждане на имидж, провеждане на рекламни кампании, организиране и отразяване на различни събития и др.

Вашето запитване може да отправите на адрес office@betnews.bg.ОЩЕ НОВИНИ

image

Покериграчът Стоян Обрешков пред BetNews за професията, успехите и щастието като начин на живот

Професионалният покер играч Стоян Обрешков в откровено интервю за BetNews: – Мисля, че доста добре ме описват думите – professional risk taker – Турнирът, който ще бележи кариерата ми като върхово постижение, все още предстои – В покера, ако не си изцяло отдаден, успехите, които ще пожънеш, ще са средна работа, както и парите, които […]

image

Борис Колев и Фахредин Мустафов с шампионски титли в Кипър

През последните години Кипър се превърна в една от любимите покер дестинации за родните играчи. От 1-ви до 12-ти май там се проведе фестивалът Merit Mediterranean Poker Party, където българското участие бе отново отлично. Борис Колев стана шампион на $2,000+200 No Limit Hold’em – EAPT Grand Final (Event #3), където участие взеха 1565 играчи и […]

image

Президентът се отказа от ветото, забраната на хазартната реклама влиза в сила

Президентът Румен Радев няма да наложи вето върху промените в Закона за хазарта, с които се предвижда забрана на рекламата на хазарт в медиите. От сайта на Държавния вестник става ясно, че законът ще бъде обнародван в утрешния брой на вестника. Миналата седмица държавният глава заяви пред журналисти, че не е взел окончателно решение за промените […]