Геймблинг

Без върхов български успех на Merit Poker Retro Series 2023

от Диян Костадинов

18.08.2023От 6-ти до 18-ти август в Кипър се проведе 7-то издание за тази година на Merit Poker Retro Series. В него се включиха десетина от родните играчи, но този път никой от тях не достигна до върхов успех.

Можем да отличим представянето на Даниел Кьосев. Класира се 9-ти на $10 500 High Roller турнира, което му донесе награда от 35 700 USD. Това е и неговият най-голем успех до момента. Даниел бе чип лидер след ден 1, но достигна до финалната маса едва 8-ми по големина на стака си. Влезе All In в ръка с Асо и Поп пики, но бе посрещнат от две Дами и след като на борда се отвориха 6D 3D QS 3H 8H, българинът отпадна.  В турнира участваха 153 играчи, а наградният фонд надхвърли 1,4 милиона долара.

Фахредин Мустафов – Фери приключи участието си на $2,200 Warmup на 77-мо място, наградата за което бе 3720 USD. Разбира се това е разочароващо за неговата класа и предишни успехи. През последните години Фери традиционно се представя отлично на турнирите в Кипър, но този път това не му се отдаде.

За съжаление никой от българските играчи, сред които и носителят на WSOP златна гривна Симеон Спасов, не успя да достигне до финалния ден на главното събитие. Единствено Фери влезе сред първите 100 на турнира, а участниците в събитието бяха общо 1223. Това генерира награден фонд от близо 3,4 милион долара.

За да бъде изживяването от хазартните игри приятно и вълнуващо, играчите трябва запазват контрол над ситуацията и да залагат отговорно. BetNews ви съветва да залагате разумно!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК за още интересни новини от развлекателния сектор.ОЩЕ НОВИНИ

image

Фарьорските острови – спечелени на покер от краля на Дания през 1814 година

Фарьорските острови в момента са автономна област в кралство Дания. Те са разположени между Норвегия и Исландия. В превод името означава „овчи острови“. Гербът на островите е с нарисуван овен, който най-точно символизира наименованието им. Националното знаме е бяло с кръст в червено и синьо. Това е знак за принадлежността на държавата към другите скандинавски […]

image

Машините на GeWeTe не се плашат от еврото

Иновативни системи за боравене с пари в брой, подходящи за всички при управление на игрални зали и казина. Така с едно изречение може да опишем машините на немската компания GeWeTe, които през последните 30 години се доказаха като висококачествени, сигурни и надеждни решения при обработката на пари. Още повече на прага на предизвикателството за хазартните […]

image

Диян Станев е шампион на SPT High Stakes Edition

Диян Станев стана шампион в главното събитие на Smart Poker Tour – High Stakes Edition, след като направи сделка с Мартин Цанков. Така двамата спечелиха по 69 500 лв., а титлата бе за Станев. На трето място с награда от 36 000 лв. се класира Валери Савов, а четвърти с 26 000 лв. е Костадин […]