Интервюта

Боби от Star Reporters: Щастлив съм, че BetNews влезе в нашето предаване

от Стелиан Димитров

28.11.2021Звездният журналист няма търпение за реализирането на нови проекти с медията

„С открити карти“ е новата съвместна рубрика на BetNews.bg и Боби от Star Reporters. Гостите на светския журналист трябва да отговарят на 10 кратки, но стойностни въпроса, подготвени от иновативната медия. Рубриката вече набира скорост, а днес Ви разкриваме кой е Боби Борисов, известен като Боби Star Reporters.

Повечето хора го познават от скандалните му интервюта. Боби е безкомпромисен към манекенки и неуморно проверява техния интелект.

Малко хора обаче знаят, че Боби е завършил „Политология“ в НБУ, но не само…Той има дипломи и за специалностите „Бизнес администрация“ и „Рекламен мениджмънт“. Работил е в Европейския парламент в Брюксел, а след това в различни телевизии, последната от тях е TV 7/8 на Слави Трифонов.

– Как се чувстваш в новата рубрика „С открити карти“ на BetNews.bg, която водиш?

– Много се радвам, че BetNews застанаха зад нашия проект като лайфове. Вярвам, че подкрепата е много важна, когато става въпрос за развитие на бизнесите. Смятам, че две сфери, които са тотално различни, могат да си сътрудничат и да постигат успехи заедно. Много съм щастлив, че BetNews влезе в нашето предаване. Вярвам, че рубриката „С открити карти“ е само началото на едно наше бъдещо партньорство. Защото покрай нея, започнаха да излизат много идеи, които да направим заедно в бъдеще.

А самата рубрика „С открити карти“ е супер готина и яка, всички обичат блиц въпроси, всичко да бъде бързо, ясно и точно. Смятам, че аудиторията приема я приема добре и тази рубрика ще има все по-голям интерес. Хубаво е такъв голям бранд, че подкрепя и прави съвместни проекти с други хора.

Боби Star Reporters винаги държи по един коз за трудни ситуации

– Кога Боби е с открити карти? И пред кой?

– Пред никой не съм с открити карти. Много рядко се случва. Само с човека до мен си позволявам да бъда с открити карти. Иначе винаги има една карта, която държа в ръкава си и не я показвам на никой. Тя е моят коз в трудни ситуации.

–  Разчиташ ли на късмета си?

–  Искам да вярвам, че всеки има доза късмет. И трябва да усети кога птичето му каца на рамото, и да се вкопчи в късмета си. Но аз лично не разчитам много на късмет. Защото това е като при таблата – там разчиташ на себе си, но ако нямаш късмет, ти губиш. Затова предпочитам да играя на шах, където разчиташ само на себе си.

Светският журналист създава Star Reporters след труден период в медиите

– Как стигна до създаването на предаването Стар Репортърс?

– Видях, че като цяло,  в медиите те държат, ако си удобен. А ако не си, в повечето случаи те махат. Затова реших да създам нещо мое. С един приятел, който също го бяха уволнили от TV 7, стартирахме Star Reporters. Развиваме това предаване вече шест години.

– Как определяш себе си, чисто професионално?

– Прекалено борбен и амбициозен, и не толкова талантлив. Виждам, че трябва да догонвам редица хора, но с много повече работа. Успявам с  бачкане и упоритост.

А как стигна до телевизията, с какво те привлече тя? Ти си  завършил „Политология“, защо не продължи с политика?

– Чърчил е казал, че  „Политиката е мръсна работа, но все някой трябва да я свърши“. Не смятам, че аз съм подходящия човек за политиката. Там прекалено честните хора, поне до този момент, биват отхвърлени от политическия елит.

В ЕП беше съвсем различно, защото там работиш с европейски политики, със съвсем различни хора, с различна перспектива. Там беше много добре. Контрактът ми изтече и се прибрах в България. Единственото нещо, което беше близо до политиката, е да стана политически репортер. След това постепенно започнах да измествам този фокус към лайфстайла, но се радвам, че го направих. Защото преди няколко дни се срещнах с мой познат, който остана в политиката. И в момента работи във външно министерство за 740 лева, което е изключително обидно за млади и перспективни хора.

Работата ми дава свобода да показвам нещата каквито са

 Какво ти дава сферата, в която сега работиш? Правиш много скандални интервюта, най-вече с манекенки. Защо се целиш точно там?

– Дава ми свобода. Дава ми възможност да покажа пред света нещата такива, каквито са. Аз винаги съм казвал, че когато канят миски и модели в телевизионни токшоута, винаги ги питат как са изкарали на Бали, но никой не ги пита с какви пари са отишли там и защо. Сякаш това са неща, които те не искат да коментират в телевизионен ефир. Аз по принцип не съм съгласен с такъв начин на живот, смятам, че не е редно. И виждам, че много хора, които гледат моите видеа, не са съгласни също с това. Все някой трябва да го направи и да го покаже това. Ако аз не го покажа, не виждам някой друг да се засилил да го прави. Въпреки, че и сред манекенките има свестни, както и в политиката. Но масово ситуацията е такава, каквато я показвам

– Имаш ли събеседник, който мечтаеш да ти гостува?

– Много бих искал някой ден да направя интервю с Лили Иванова. Защото за мен това е една от най-големите икони в българската музика. Това е една жена, която е изключително уникална.

–  Да завършим този разговор с твоето пожелание към читателите на BetNews и зрителите на рубриката „С открити карти“.

– Нека да продължават да четат сайта BetNews и да знаят, че това е една платформа, която ще дава все повече информация на своите читатели. И да знаят, че там ще намерят полезна информация. Толкова е приятно всеки път да те изненадват, аз бих отварял сайта на BetNews по няколко пъти на ден. На зрителите пожелавам да продължат да ни гледат.ОЩЕ НОВИНИ

image

Хазартни анимета забавляват с мисловни игри и стратегии

Кои са десетте най-известни рисувани филми за залагания? Високи залози, интригуващи мисловни игри, неочаквани стратегии и креативност – това са само част от вълнуващите елементи на така наречените „хазартни анимета“. През последните години те добиват особена популярност. „Аниме“ е термин, който традиционно обозначава създадените в Япония нарисувани анимационни филми и сериали. Съществуват много жанрове аниме […]

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]