EFBET – Бонус 3×500 – efbet Лига

от Екип

03.03.2022


1. За да участва в играта, клиентът трябва да е заложил поне един мач от българската “efbet Лига” в множествен залог(права колонка).
2. След края на всеки кръг се теглят официално на случаен принцип трима измежду всички играчи, изпълнили условията на играта.
3. Колкото повече броя поставени фиша, толкова по-голям шанс за печалба (един и същ фиш заложен няколко пъти, се счита като 1 шанс за томболата.)
4. Всеки кръг има 3 печалби по 500 лв.
5. Печалбата е в размер на 500 лв. и е под формата на безплатен залог.

Как да получа своята печалба?

* За да получите своя бонус не е нужно да депозирате в своята сметка.
* Бонусът Ви ще бъде кредитиран във Вашата сметка, след обяваването на победителите в края на кръга
* В случай на забавяне, моля свържете се с нас на ЧАТ на живо или support@efbet.com – за да вземете бонуса си!
* Активирайте бонуса и се забавлявайте!

Условия и правила

1. Офертата е валидна само за клиенти, изтеглени в томболата на играта “efbet Лига”.
2. След активиране на бонуса, Вие се съгласявате с всички правила и условия упоменати по-долу.
3. След получаване на бонуса, за да има право да тегли от сметката си, клиентът трябва да изпълни условията за превъртане на бонуса.
4. В случай, че клиентът желае да изтегли средства от сметката си, ще загуби правото си на бонус оферта. Клиентът се уведомява в писмена форма за наличието на активна бонус оферта. efbet не носи отговорност, ако клиентът е извършил теглене при налична бонус оферта, клиентът автоматично губи правото да се възползва от своя бонус.
5. Условия за превъртане на бонуса:
5.1. Клиентът трябва да заложи бонуса си на обща стойност един път (1) размера му на коефициент не по-нисък от 1,50 (при комбиниран залог е нужно поне една от селекциите да бъде с коефициент не по-нисък от 1,50) и да е заложил самия бонус (безплатен залог).
5.2. Залози, направени на селекции с коефициент по-нисък от 1,50 няма да се зачитат при изчислението на превъртането на средства.
5.3. Всички залози направени на селекции от следните маркети:”азиатски хендикап”, всички видове азиатски линии,”равен няма залог”, всички видове” четно/нечетно” няма да се зачитат при изчислението на превъртане на средства.
5.4. Само определени залози като губещ или печеливш ще се считат към условията за превъртане. Всички залози, определени като печеливши с коефициент 1,00, няма да се зачитат към условието за превъртане.
5.5. Залози, затворени в следствие на използването на функцията”Затвори Залог”, не се зачитат при превъртането на бонуса.
6. Клиентът може да има само един активен бонус. За да активира друг бонус трябва да приключи или прекрати текущия.
7. Клиентът има срок от 30 дни от получаване на бонус офертата, за да изпълни условията за превъртането му. Ако след този срок не са изпълнени условията за превъртане, efbet има право еднолично да вземе решение дали да разреши удължаване срока за превъртане или да отнеме евентуални печалби и/или сумата на бонуса от баланс сметката на клиента.
8. При евентуално отказване от бонуса, клиентът трябва да уведоми www.efbet.com в писмена форма чрез имейл до support@efbet.com След уведомлението, efbet има право еднолично да вземе решение дали да отнеме евентуални печалби и/или сумата на бонуса от баланс сметката на клиента. В случай, че безплатният залог е изигран, efbet има право да отнеме равностойноста на бонуса от сметката на клиента, за да прекрати участието му в бонуса.

Общи Условия

9. Общи условия за ползване на безплатен залог:
– efbet може да дава на потребителите (като награда от промоция или по свое усмотрение) безплатни залози (Free Bet). Те се показват най-долу в талона за залози. Участникът може да използва безплатен залог, като въведе сума на залога по-малка или равна на тази, посочена в информацията за безплатен залог и постави отметка на съответния безплатен залог в талона.
– При печалба от безплатен залог в сметката на клиента се изплаща само чистата печалба от печелившия залог.

Пример 1: участник е заложил безплатен залог 10 лв, на коефициент 2,50. Ако познае, ще спечели 10 лв (безплатен залог) x 2,50 (коефициент) = 25 – 10 лв. (безплатен залог) = 15 лв. (чиста печалба).

Пример 2: участник е заложил безплатен залог 500 лв, на коефициент 2,00. Ако познае, ще спечели 500 лв (безплатен залог) x 2,00 (коефициент) = 1000 – 500 лв. (безплатен залог) = 500 лв. (чиста печалба). – efbet може да изисква безплатния залог да бъде заложен на определено събитие или игра.

10. Всеки клиент има правото да прекрати получаването на промоционални съобщения от efbet.com, като изпрати писмено уведомление до e-mail: support@efbet.com.
11. efbet си запазва правото да изиска удостоверяване на самоличността за потвърждение на законосъобразността на операцията.
12. Ако efbet открие, че някое от условията за бонуси е нарушено или има доказателство за поредица от залози, които поради бонус за депозит, безплатни залози или друга промоция, водят до гарантирана печалба за клиента, индивидуално или в група, efbet си запазва правото да отнеме бонуса, всички печалби, реализирани след получаване на бонуса и/или всички средства по акаунта на клиента и да закрие сметката му.
13. Всички оферти за клиентите са ограничени за един човек, семейство, адрес, имейл, телефонен номер, IP адрес, банкова сметка и обществено място (работно място и др.). efbet си запазва правото да откаже бонуса или да отнеме бонуса и всички печалби, реализирани след получаване на бонуса, ако открие нарушение на това условие. efbet си запазва правото да откаже или прекрати бонус на клиент по свое усмотрение.
14. efbet.com си запазва правото да променя или да анулира тази оферта, за даден клиент или група клиенти.


ОЩЕ НОВИНИ

image

Даниел Младенов пред BetNews: Хората в Кюстендил очакват да възродим отбора   

Даниел Младенов е един от най-опитните действащи играчи в българския футбол. Направи фурор с Левски в Лига Европа преди години със своите голове и асистенции. Играл е още за отборите на Пирин Благоевград, Етър, ЦСКА 1948, Черно море, Черноморец, Монтана и Велбъжд Кюстендил. За последно беше в Янтра Габрово, но сега се завръща в родния […]

image

Окончателно: 7 партии влизат в 50-ия парламент

Седем партии ще бъдат част от 50-ото Народно събрание, показват данните при 100% обработени протоколи. Категоричен победител на изборите на 9-и юни е ГЕРБ (24.7%), а на второ място е ДПС със 17.07%. „Продължаваме промяната – Демократична България“ се сринаха до едва 14.33%, а много близо до тях е „Възраждане“ с 13.78%. Останалите три формации, […]

image

Евро 2024: Стадионите, които ще посрещнат хиляди фенове

Дни ни делят от старта на 17-ото европейско първенство по футбол, което ще се проведе в Германия. 10 града и стадиона ще бъдат домакини на общо 51 мача. Накрая само един от всички 24 отбора ще излезе победител и ще вдигне трофея “Анри Делоне”. Това е първият голям футболен форум, на който Германия е домакин, […]