НАЧАЛЕН БОНУС Спорт

от Екип

10.04.2020


НАЧАЛЕН БОНУС Спорт се предлага на всички нови играчи, които се регистрират на winbet.bg и депозират в игралната си сметка за първи път.
За да се възползвате от НАЧАЛЕН БОНУС Спорт трябва да въведете бонус код S2020 в обозначеното за това поле, при първия си депозит.
Ще получите 200% от първия си депозит като бонус, като максималната стойност на бонус средствата е 200 лв.

СРОК НА ПРОМОЦИЯТА
Начало: 01.04.2021г.
Край: 31.12.2021г.

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
1.    НАЧАЛЕН БОНУС СПОРТ е валиден само за нови играчи, които нямат предишни регистрации с реални средства на winbet.bg.
2.    Всеки играч може да се възползва от бонуса само веднъж.
3.    НАЧАЛЕН БОНУС СПОРТ може да бъде получен само с първия депозит, не и с последващи депозити.
4.    Само залози направени в спортната секция ще се зачитат в полза на условията за разиграване на бонуса.
5.    За да активирате НАЧАЛЕН БОНУС СПОРТ трябва да въведете бонус код S2020 при първия си депозит, в обозначеното за това поле.
6.    Сумата на бонуса е 200% сумата на депозита. Например, ако депозирате 100 лв. ще получите още 200лв. бонус и ще разполагате с 300 лв. за игра.
7.    Максималната сума на бонуса е 200лв. Ако депозирате например 500лв, бонусът който ще получите ще бъде 200лв., тъй като това е максималната сума на бонуса.
8.    Ако използвате банков трансфер за вашият първи депозит, моля да се свържете с нас веднага щом осъществите депозита, за да Ви добавим бонуса.
9.    Офертата не е валидина за първоначален депозит осъществен чрез Скрил.
10.    При останалите методи за плащане и ако използвате бонус код S2020, сумата на бонуса ще бъде кредитирана във Вашата игрална сметка веднага след първия Ви депозит.
11.    След приемането на офертата, сумата на квалифициращия депозит и бонусът ще бъдат заключени за изтегляне до изпълнение на необходимите условията за разиграване на бонуса.
12.    За да осъществите теглене, трябва да направите квалифициращи залози на стойност 6 пъти общата сума на депозита плюс бонуса (при депозирани 100 BGN и получен 200 BGN бонус, трябва да се направят залози за (100+200)*6 = 1800 лева).
13.    Заключената сума не може да бъде използвана за залози с коефициент по-малък от 1.30. За да може да се направят залози с коефициент, по-малък от 1.30, клиентът трябва да разполага със средства извън заключената сума. Системата автоматично ще ограничава неквалифициращи се бонус залози.
14.    Максималната сума на залог е 100 BGN. За да може да се направят залози на по-висока стойност, клиентът трябва да разполага със средства извън заключената сума. Системата автоматично ще ограничава неквалифициращи се бонус залози.
Пример: Ако клиент има заключен баланс от 150 лева и свободни 1000 лева, тогава няма да бъде възможно да се направи залог за 1150 лева и ще получи съобщение, оказващо това. В тази ситуация опциите са две – залог на повече от 100 лева от свободния баланс без ограничение на минимален коефициент или залог по-малък или равен на 100 лева на коефициент 1.30 или по-голям от заключения баланс.
Пример 2: Ако клиент има 50 лева заключен баланс и 50 лева свободен, то тогава ще може да заложи 100 лв. на коеф. 1.30 или по-голям, като печалбата ще бъде разпределена пропорционално към сумата на заключения и свободния баланс. Заключеният баланс може да се използва единствено за залози с коефициент 1.30 или по-голям, като сумата на залога не трябва да надвишава 100 лева)
15.    Клиентът няма право да прави повтарящи се залози с бонус средства на едно и също събитие/колонка/система, независимо от промяната на сумата на залога или на коефициента на събитието. Отговорността за спазването на това правило е изцяло на клиента. При нарушаването на това правило, целенасочено или неволно, операторът си запазва еднолично правото да откаже залог и/или да отмени всички всички залози нарушаващи това правило независимо от изхода на срещата (включително и след нейния завършек) и/или да премахне бонус баланса и всички натрупани печалби с него.
16.    Клиентът няма право да прави залози на взаимно свързани пазари или селекции с бонус средства на едно и също събитие/колонка/система, независимо от промяната на сумата на залога или на коефициента на събитието. Отговорността за спазването на това правило е изцяло на клиента. При нарушаването на това правило, целенасочено или неволно, операторът си запазва еднолично правото да откаже залог и/или да отмени всички залози нарушаващи това правило независимо от изхода на срещата (включително и след нейния завършек) и/или да премахне бонус баланса и всички натрупани печалби с него.
17.    Само губещи или печеливши залози се зачитат към условията за разиграване на бонуса. Залози с друг статус, като например: отменен, анулиран, предварително затворен (кеш-аут) и т.н, няма да бъдат зачитани към условията за разиграване.
18.    Валидността на бонуса е 30 дни. В този срок условията за разиграване трябва да бъдат изпълнени, в противен случай бонусът и печалбите от него ще бъдат загубени.
19.    В случай че условията за разиграване на бонуса не са изпълнени в рамките на 30 дни, след изтичане на този срок, цялата сума на бонуса, както и евентуалните печалби ще бъдат изгубени.
20.    При успешно покриване на условията за разиграване на бонуса в рамките на 30 дни, сумата на бонуса, както и евентуалните печалби ще бъде прибавена към общия баланс на игралната сметка и няма да има ограничения за използването й.
21.    В случай че цялата сума на бонуса бъде изиграна преди изтичането 30-дневния период, бонус офертата ще се счита за използвана изцяло.
22.    Ако играчът реши да се откаже от бонуса, преди изтичането на неговата валидност, то цялата сума на бонуса, както и евентуалните печалби, ще бъдат изтеглени от баланса на игралния профил.
23.    Всички други правила и условия на нашият сайт ще се отнасят към промоцията.
24.    При недобросъвестни действия от страна на играч, с цел да се възползва неправомерно от Начален Бонус Спорт, си запазваме правото да приспаднем всеки положителен баланс от игралната сметка на участващия клиент, който е получен в резултат на неправомерните действия, както и размера на претърпените евентуални загуби.

Права на Организатора
1.Winbet.bg си запазва правото да променя текущите правила на бонус офертата, както и срока на промоцията, във всеки един момент.
2. Winbet.bg не носи отговорност за неизползвани, изтекли бонус оферти спрямо сроковете, описани в Правила и условия,както и за неизпълнение на условията за разигрване на бонуса в срока, посочен в Правила и Условия за конкретната бонус оферта.
3. Winbet.bg си запазва правото по всяко време и по свое усмотрение да забрани и/или ограничи предоставянето на тази бонус оферта за конкретен участник и/или група участници.


ОЩЕ НОВИНИ

image

Суперкомпютърът на Opta “определи” шампиона на Евро 2024

Финалът на Шампионската лига вече е в историята, но феновете не трябва да чакат дълго за следващото си футболно приключение, което ще е продължително и интересно. Цялото внимание на футболния свят вече е насочен към Евро 2024. Тазгодишният турнир, 17-и в историята, ще се проведе от 14 юни до 14 юли в Германия с 24 […]

image

Ще има ли европейски регламент за забрана на рекламата за хазарт

Вероятно ще има известни затруднения, дори сериозни с рекламните бюджети на медиите, след като само за няколко дни предишният парламент успя да забрани хазартната реклама в медиите. Това прогнозира по БНР Соня Момчилова, член на Съвета за електронни медии и бивш председател на медийния регулатор. „Няма как в дълбочина да прогнозираме какво би се случило след […]

image

Европейската седмица за по-безопасен хазарт ще се състои от 18 до 24 ноември

Европейската седмица за по-безопасен хазарт ще е от 18 до 24 ноември. Това съобщи Европейската асоциация за игри и залагания (EGBA). Събитието е посветено на честването и насърчаването на отговорния хазарт. С него асоциацията отправя призив към компании в индустрията да демонстрират своя ангажимент за защита на играчите, както и да участват в дискусии по […]