ПОЛОВИН МИЛИОН ЛЕВА от Palmsbet

от Екип

14.11.2021


ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА ” Джакпот СУПЕР 15″:

 

1. Посети раздела Джакпот на https://www.palmsbet.com/ и направете прогноза за развоя (Победа за Домакина, Равен Или Победа за Гостуващият отбор)на избраните петнадесет срещи..

2. За участниците е предвидена и възможността за случаен избор на развоя на срещите.Това става с натискане на “Щастливият” Бутон намиращ се под последният от избраните мачове.

3. Всеки участник в играта “Джакпот СУПЕР 15” има възможността да участва с повече от една прогноза за дадена среща, което ще увеличи цената за участие в зависимост от броя комбинации от пронозите.

4. За да участвате в Джакпота, трябва да избереш резултат ( Победа домакин, Равенство или Победа гост) за всеки един от 15-те мача, предоставени в страницата за спортния джакпот. Фиксираният залог за една прогноза на мач ( залог на една линия) е 1лв. Възможно е да въведете повече от 1 прогноза на мач, което ще увеличи цената на влизането с 1лв. За всеки допълнителен ред.

5. “Джакпот Супер 15” е отворен за лица на възраст над 18 години. Palmsbet, остава в правото си да изисква доказателства за възраст и самоличност.

6.  При успешно познати 15 резултата, участника печели ДЖАКПОТА на стойност 500 000 BGN, при познати успешно 14 резултата участника печели утешителна награда в размер на 10 000 BGN, при правилно познати 13 резултата, утешителната награда е 1000 BGN, при правилно познати 12 резултата, утешителната награда е 200 BGN, при правилно познати 11 резултата, утешителната награда е 50 BGN Безплатен залог и при правилно познати 10 резултата, утешителната награда е 50 Безплатни завъртания.

7.  Ако дадена среща бъде отменена , прекратена или отложена за повече от 48 часа, тази среща автоматично отпада от спортния джакпот и наградите ще бъдат изплащани съответно за познати успешно 14 ,13,12,11 и 10 срещи. При този случай няма да бъде изплащан Джакпот 500 000лв.

8. В случай, че две от срещите в спортния джакпот бъдат прекратени, отложени или отменини за повече от 48 часа, текущият кръг бива анулиран. Всички залози ще бъдат върнати и награди няма да се изплащат.

9. Всеки печели съответната награда срещу точния брой познати срещи от него.

10Избора на срещите се предлага от PalmsBet.

11. PalmsBet си запазва правото да променя условията по едно всяко време и по каквато и да е причина.

12 .Успешно поставени прогнози в играта “Джакпот СУПЕР 15” не могат да бъдат отменяни.

13. Прогнози за играта “Джакпот СУПЕР 15” се приемат до започването на първата от избраните петнадесет срещи.

14. Резултатите в играта “Джакпот СУПЕР 15” ще бъдат публикувани в секцията Резултати на  https://www.palmsbet.com/jackpot/  в зависимост от това кога е изиграна последната от избраните петнадесет срещи.

15. В случай, че позналите избраните срещи в “Джакпот СУПЕР 15” са повече от един участник, то тогава печалбата ще бъде равномерно разпределена между всички познали правилният развой от избраните срещи.

16. Решението на PalmsBet е окончателно и правно обвързващо за всички участници във връзка с всички аспекти и правила на джакпота.

РЕГИСТРАЦИЯ ТУК


ОЩЕ НОВИНИ

image

Ще има ли европейски регламент за забрана на рекламата за хазарт

Вероятно ще има известни затруднения, дори сериозни с рекламните бюджети на медиите, след като само за няколко дни предишният парламент успя да забрани хазартната реклама в медиите. Това прогнозира по БНР Соня Момчилова, член на Съвета за електронни медии и бивш председател на медийния регулатор. „Няма как в дълбочина да прогнозираме какво би се случило след […]

image

Европейската седмица за по-безопасен хазарт ще се състои от 18 до 24 ноември

Европейската седмица за по-безопасен хазарт ще е от 18 до 24 ноември. Това съобщи Европейската асоциация за игри и залагания (EGBA). Събитието е посветено на честването и насърчаването на отговорния хазарт. С него асоциацията отправя призив към компании в индустрията да демонстрират своя ангажимент за защита на играчите, както и да участват в дискусии по […]

image

Калоян Стоянов пред BetNews: Вярвам, че новият „Българска армия“ ще бъде много красив   

Калоян Стоянов беше директор на стадион „Българска армия“ по време на управлението на „Титан“. В момента е треньор по бокс в клуб „Славия“ и се грижи за тренировките на младите състезатели. С него разговаряхме за очаквания нов стадион, състоянието на българския футбол и надеждите скоро да видим наши големи боксови звезди. „Българска армия“ Старият стадион […]