Бонуси

Активирането на FREEBOX дава възможност на всеки клиент да се възползва от допълнителна оферта по веднъж на ден в часовият интервал от 15:00 ч. на настоящия до 15:00 ч. на следващия ден в промоционалния период.
Рвгистрирай се сега и вземи твоите 200 лева Бонус
Всеки ден те очакват награди, провери късмета си днес!
В Месец на новите игри всеки ден се отключва по едно слот заглавие.
Печели с новия спортен джакпот СУПЕР 7! Твоите точни прогнози ти гарантират атрактивна награда. Прогнозирай 7 предварително избрани спортни срещи и ако успееш да предвидиш крайния им резултат, Palms Bet ще те възнагради с 1000 лв..
100% бонус за първия депозит след получената бонус оферта! efbet.com предоставя на своите клиенти най-атрактивните бонуси за презареждане на сметка. За да участвате в промоцията е нужно да получите специална покана от нашия екип. Във Вашата покана е упоменатa максималната сума на бонуса, който ще получите при депозит.
За да участва в играта, клиентът трябва да е заложил поне един мач от българската “efbet Лига” в множествен залог(права колонка).
Бонус игра “Тръпка за злато”
НАЧАЛЕН ALL INCLUSIVE БОНУС включва средства за игра във всички секции на сайта плюс подаръци като безплатни игри и безплатни залози
Регистрирай се и вземи начален казино бонус от 1500лв