Новини

Бум в залозите за Евровизия след объркване с БГ участника

от Екип

24.02.2022България вече е по-напред в класдацията, а Intelligent Music Project продължава промо турнето си

От последно до трето място в рамките на само четири часа – токава бе равносметката за страната ни в букмейкърските класации за Евровизия 2022 след появата на силно объркване, свързано с родния представител на конкурса.

Във верифициран профил на БНТ, посветен на състезанието, в Туитър се появи снимка, в която феновете разпознаха Кристиан Костов. По-късно в друга публикация пък бе изписано числото 1503, което бе свързано с рождения ден на младия певец – 15 март. Тези постове предизвикаха вълнение у феновете на Евровизия, част от които спекулираха, че именно Крис ще замести Intelligent Music Project на сцената в Торино през май.

Мълчаливо потвърждение на тези слухове се появи, след като от профилите на БНТ в Туитър, Инстаграм и Фейсбук бяха изтрити всички публикации, свързани с Рони Ромеро и компания.

И досега обаче официална позиция на обществената телевизия липсва. Думи на нейни представители са цитирани от говорител на Intelligent Music Project. Пред изданието EurovisionFun той е съобщил, че от БНТ обяснили объркването с фен, който имал достъп до въпросния профил на медията в Туитър. По-късно акаунтът в тази социална мрежа бе изтрит, а същата съдба сполетя и идентичният профил на телевизията в Инстаграм. Към момента активен е единствено профилът във Фейсбук, където и до момента няма информация нито за  Intelligent Music Project, нито за който и да е друг потенциален представител на България в Евровизия 2022.

Във фен групите почитатели на конкурса споделят, че при опит да се свържат с администраторите на все още активния тогава Туитър акаунт на БНТ, са получили отговор, че повече информация за нашия участник в конкурса ще е налична през следващите няколко дни.

Въпреки липсата на яснота,  Intelligent Music Project продължава промоционалното си турне на песента Intention, която вече бе избрана от обществената телевизия да ни представя в Торино. Ромеро и компания ще свирят само до две седмици в италианския град-домакин на конкурса. Освен това те ще представят парчето си и в Париж и Амстердам преди края на март.

Междувременно първоначалната еуфория, която доведе до позиционирането на България на трето място в списъците на букмейкърите вече започна да отминава. Така, коефициентът ни постепенно започна да се покачва. Въпреки това ден след хаоса сме поставени на 12-о място вместо на първоначалното 41-о, което е и последно за настоящото издание на Евровизия.ОЩЕ НОВИНИ

image

Хазартни анимета забавляват с мисловни игри и стратегии

Кои са десетте най-известни рисувани филми за залагания? Високи залози, интригуващи мисловни игри, неочаквани стратегии и креативност – това са само част от вълнуващите елементи на така наречените „хазартни анимета“. През последните години те добиват особена популярност. „Аниме“ е термин, който традиционно обозначава създадените в Япония нарисувани анимационни филми и сериали. Съществуват много жанрове аниме […]

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]