Видео

Десислава Захариева от Palms Bet: Нашата комуникация, свързана с партньорството ни с „Левски“, минава и през феновете (ВИДЕО)

от BetNews

29.06.2022


Снимка


Ние искаме да сме фен ориентирани и нашата комуникация, свързана с партньорството ни с „Левски“, да минава и през феновете. Това заяви маркетинговият директор на Palms Bet Десислава Захариева пред Betnews в предаването „Прогнозите на Крум Савов“. По думите й, представляваната от нея компания не е „типичният спонсор, който да позиционира логото на фланелката и да вземе няколко квадратни метра рекламна площ на стадиона“. А феновете на футболния клуб са оценили жеста на бранда.

Разговорите за партньорство с „Левски“ са от 2020 г.

Десислава Захариева обясни, че Palms Bet е водил разговори за партньорство с футболния клуб „Левски“ от 2020 г., а инициатор на преговорите бил Лъчезар Петров, изпълнителен директор на „Телематик Интерактив България“ ЕАД, компанията, която държи марката Palms Bet, който също е фен на отбора.

„Поговорихме с него и двамата бяхме на мнение, че „Левски“ е марка, която трябва да използваме и която е един достоен партньор. Проведохме среща с тогавашния изпълнителен директор Павел Колев, след което през месец март COVID-19 навлезе при нас и нещата замръзнаха. И така се стигна до лятото, когато мерките бяха отпуснати. Проведохме повторна среща с Павел Колев. Седнахме, поговорихме за възможностите за партньорство. Знаете, ситуацията тогава в Левски беше доста нелека, абсолютно критична. Тогава решихме да станем рекламодател на Левски. Не бяхме спонсор“, разказа маркетинговият директор. Тя допълни още, че до генералното спонсорство се стигнало след разговори с Константин Баждеков.

Фенове даряват на любимите си отбори

Възможност на футболните фенове да подкрепят и финансово любимите си отбори се предлага на посетителите на онлайн платформите на бранда. „Целта е да достигнем до по-малките клубове, тези, които нямат възможността да създадат маркетингов отдел, който да им подготви такава кампания, нямат възможността да разпространят това послание“, коментира Десислава Захариева. По думите й, целта на компанията, в която работи, е да се отличава на пазара, а един от начините за това е, че тя е първата родна фирма в хазартната индустрия, която е излязла на Българската фондова борса.

Илиана Раева направи показно как трябва да се случват нещата в българския спорт

Другият спорт, който Palms Bet подкрепя, е художествената гимнастика. „Това, което ни впечатли в Българската федерация по художествена гимнастика, тъй като и там сме основен партньор, е организацията, от начина на работа и от професионализма, който Илиана (Раева – б.а.) е успяла да сътвори в това нещо, в този проект, в тази федерация. Няколко пъти се срещахме с нея преди да официализираме партньорството. Аз бях наистина впечатлена. Там е казарма. Илиана Раева направи показно как трябва да се случват нещата в българския спорт. Резултатите го показват. И ние се радваме, че както участваме в успеха и това, което беше невъзможно преди година за “Левски” със спечелването на Купата на България, така участваме и в успеха на нашите златни, диамантени вече, момичета“, каза Захариева. Друг бранд на компанията – Palms Music, бе продуцент и на бенефиса на гимнастичките през 2021 г.

Проблемът със зависимостта към хазарта остава скрит

Въпросът за потенциалната зависимост от хазарт е в центъра на кампанията „Отговорна игра“ на Palms Bet, съобщи Захариева. По думите й, това е проблем, който остава скрит. „Ние не искаме да бъдем лицемери. Не искаме да кажем на хората „недейте да играете“. Искаме да кажем на хората „играйте отговорно“. Искаме да им помогнем в борбата с това, ако видим зависимост у тях, да им помогнем за това да се преборят с нея“, допълни тя.

Към момента компанията работи с психолози, разработва и софтуер, който на базата на алгоритъм да определя различните типове играчи. „Създадохме нов уебсайт, където сме дефинирали основните признаци, по които може да бъде разпознат един хазартно зависим. Имаме открита гореща телефонна линия, която със съдействието на фондация „Отговорна игра“, опитваме да наложим. Линията е активна от понеделник до петък в работно време“, каза маркетинговият директор.ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]