Избор на редактора

Екипът на BEGE ще привлича клиенти на изложението ICE London

от BetNews

23.01.2023Екипът на Балканското изложение на игралната и развлекателната индустрия BEGE и Източноевропейската конференция на игралната индустрия EEGS ще посетят едно от най-значимите събития в сектора – ICE London 2023. Организаторите на българското изложение на хазартната индустрия са решили да привлекат участници от придобилото статут на глобално място за срещи за всички сектори на международната хазартна индустрия във Великобритания.

На световното iGaming изложение в Лондон през 2022 г. над 450 компании от 55 държави представиха своите продукти и решения, свързани с онлайн залаганията, сигурността, маркетинга и наземните казина.

ICE е едно от събитията, на което се събират хора от цял свят, за да станат свидетели на нововъведенията в игралния сектор. Смятаме, че това изложение е отлична възможност за нас да споделим бъдещите цели, които сме определили за тази година, базирайки се на постиженията от предходната. За нас това е допълнителна възможност да открием нови клиенти и да разширим обхвата си“, коментира Наталия Баевска, проектен мениджър на BEGE и EEGS. Тя отбеляза, че екипът с нетърпение очаква да разгледа с партньорите си перспективите за още по-успешно сътрудничество в бъдеще.

С удоволствие съобщаваме, че всички участници в ICE ще имат възможност да си уговорят среща с нашия екип, за да обсъдим участието им в BEGE 2023. Вълнуваме се да се видим с дългогодишните си партньори, да се срещнем с потенциални клиенти и да се включим активно във всички иновации, които пазарът може да предложи”, сподели Ралица Крумова, мениджър по продажбите на BEGE.

Събитията ни се разпознават благодарение на изградените през годините ценни и силни партньорски взаимоотношения.  Развълнувани сме да споделим планираните акценти и ексклузивното съдържание по време на нашето посещение в Лондон“, добави Биляна Цветкова, мениджър „Конференции и събития“ в компанията.

Миналата година BEGE демонстрира най-новите постижения в сферата, разгръщайки се върху площ от 7800 кв. м в Интер Експо Център в София. Мащабното събитие, провело се на 23-ти и 24-ти ноември, срещна 85 компании-изложителки от три континента. По традиция форумът предостави сериозни възможности за създаване на нови стратегически партньорства и за стъпване на нови пазари на операторите от сектора. По време на изложението бяха връчени и престижните BEGE 2022 награди за постижения и иновации в игралната индустрия.

Четиринадесетото издание на BEGE и EEGS ще се проведе в София през месец ноември 2023 г. Много скоро ще бъдат анонсирани и официалните дати на събитията.

Игралната индустрия се събра на BEGE 2022 (ГАЛЕРИЯ)
ПРОЧЕТИ


ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]