Турнири

Eксклузивният турнир с избрани рулетки на Pragmatic Play вече започна

от Стелиан Димитров

26.08.2021Играчите на сайта winbet.bg се състезават за общ награден фонд от 5 000 лв.

Ексклузивният турнир с избрани рулетки на Pragmatic Play в секцията LIVE Kазино на сайта winbet.bg вече започна и ще продължи до 10:00 сутринта на 29 август 2021. Общият награден фонд от 5 000 лв. ще бъде поделен между първите 30 в крайното класиране.

В турнира са включени  игрите PP SpeedRoulette, PP LiveRoulette, RouletteMacao
и RouletteAzure, а минималният квалифициращ залог е само 1 лв.

За да участват в турнира, играчите ще трябва да реализират две последователни квалифициращи печалби, след два поредни квалифициращи залога на посочените маси. Квалифицираща печалба е тази, при която нейната стойност е над два пъти по–голяма от стойността на залога. Иначе казано, ако поставеният залог е, например, 20 лв., а печалбата е 41 лв., това е квалифицираща печалба, но ако печалбата е точно 40 лв. или по-малко, печалбата не е квалифицираща. Поради това, залози с коефициент на изплащане 1:1 (червено/черно, нечетно/четно, 1:18/19:36) няма да се отчитат към резултата на играчите в турнира.

За всяка поредна квалифицираща печалба, независимо от нейната стойност, участниците в турнира ще печелят точки, като за две поредни печалби играчите ще печелят по 1 точка, за трета поредна печалба 2 точки и т. н. като за всяка следваща поредна квалифицираща печалба, спечелените точки ще се увеличават.

Общият сбор точки за периода на турнира, ще определи класирането на играчите и разпределението на общия награден фонд. В случай на равенство в точките, предимство ще има играчът реализирал печалбите си по-рано.

Шампионът в турнира ще спечели голямата награда в размер на 2000 лв., класираният на второ място ще спечели 1000 лв., класираният на трето място – 500 лв. и т.н.

 

 

 

 ОЩЕ НОВИНИ

image

Хазартни анимета забавляват с мисловни игри и стратегии

Кои са десетте най-известни рисувани филми за залагания? Високи залози, интригуващи мисловни игри, неочаквани стратегии и креативност – това са само част от вълнуващите елементи на така наречените „хазартни анимета“. През последните години те добиват особена популярност. „Аниме“ е термин, който традиционно обозначава създадените в Япония нарисувани анимационни филми и сериали. Съществуват много жанрове аниме […]

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]