Избор на редактора

„Гала вечеря на игралната индустрия“ 2023 събира за първи път елита на игралната индустрия

от Стелиан Димитров

19.10.2023


гала вечеря на хазарта


Българската игрална индустрия се събира на премиерното издание на „Гала вечеря на игралната индустрия“ 2023. Организатори на събитието са Сдружение на организаторите на хазартни игри и дейности в България (СОХИДБ) с подкрепата на първата хазартна медия в България BETNEWS.BG.

Събитието ще се проведе на 21 ноември 2023 г. в Hyatt Regency Sofia, където ще се съберат представители на водещи компании, експерти и специалисти от индустрията както от България, така и от чужбина. Гала вечерята предлага уникална възможност за среща с потенциални партньори за съвместно развитие на проекти в България и зад граница.

 

Награди “Златна пика”

На гала вечерята ще бъдат връчени новоучредените годишни отличия „Златна Пика“ в девет категории, награждавайки водещи компании за техния принос към развитието на българската игрална индустрия.

Чрез отличията се цели популяризирането на хазартните оператори и създаването на единна общност. Също така търсен ефект е стимулиране на въвеждането на иновативни практики, насърчаване към лоялна конкуренция и спазване на етичните правила с цел постигане на добра бизнес среда и възможности за развитие на сектора.

Наградите се делят на професионални и специални, обхващайки аспекти като успешност в чужбина, онлайн и офлайн оператори на годината, както и специални признания за дебют, посветеност към отговорна игра и развитие на игралния бранш.

Всеки член на СОХИДБ подава своите номинации за наградите в различните категории, без правото да предлага себе си или представляваните от него компании. Носителите на наградите ще бъдат избрани от жури, съставено от членовете на ръководството на СОХИДБ и двама представители на редакционния съвет на BETNEWS.BG.

„Гала вечеря на игралната индустрия“ в България ще бъде незабравимо събитие, което ще отрази върховите постижения на сектора през 2023 година. Това ще бъде грандиозна нощ, в която представителите игралната индустрия, както от България, така и от чужбина, ще се съберат под един покрив.

 

За СОХИДБ и BETNEWS.BG

Сдружението на организаторите на хазартни игри и дейности в България (СОХИДБ) е най-многобройната организация с нестопанска цел в сектора, представляваща над 80% от малкия и среден бизнес от игралната индустрия в страната. СОХИДБ играе важна роля като участник в законодателните процеси и при създаването на благоприятна бизнес среда за малките и средни хазартни оператори. Организацията е посредник между своите членове и държавните, и европейски органи, медиите, неправителствените организации и други институции.

Първата по рода си онлайн платформа за информация за игралната индустрия BETNEWS.BG e медията на любителите на хазартните игри, спортните събития и електронните спортове. Със своя екип от специалисти в сферата на хазарта, PR стратегиите, журналистиката, дигиталния маркетинг, организирането на събития, фото и видео заснемане и графичен дизайн, медията предоставя богато портфолио от услуги, свързани с изграждане на имидж, провеждане на рекламни кампании, организиране и отразяване на различни събития и др.ОЩЕ НОВИНИ