Новини

Хазартът в Украйна отново отвори, но с комендантски час

от BetNews

20.07.2022


Снимка


Някои хазартни заведения отвориха отново в западните райони на Украйна въпреки продължаващата руска инвазия. Украинската комисия за регулиране на хазарта и лотариите издаде напомняне на местата за хазарт в страната да гарантират, че работят в съответствие с мерките за полицейски час по време на война.

Въпреки че имат разрешение да отворят, от тях се изисква да работят в съответствие с временните мерки, които са въведени в резултат на военното положение в страната.

Те включват комендантски часове, при които на гражданите е разрешено извън домовете си и на други обществени места, включително развлекателни и развлекателни съоръжения, само в определени часове на деня.

Комисията каза, че тази мярка се прилага и за местата за хазарт като казина и зали за игрални автомати, всички от които трябва да позволяват на клиентите да влизат само когато им е разрешено от правилата за полицейски час.

Много компании от цялата хазартна индустрия обещаха помощ и подкрепа за Украйна, откакто инвазията на Русия в страната започна през февруари.

Фондацията Parimatch е отпусна над 510 000 евро  в подкрепа на Украйна. Операторът си партнира с британската благотворителна организация WeHelpUkrainians, за да стартира инициативата  Ukraine Hospitals Appeal, която има за цел да събере 1 милион долара за засегнатите от конфликта.

През март Parimatch изтегли своя франчайз Betring LLC от Русия  в отговор на войната. През същия месец бяха прекъснати отношенията с руския екип за електронни спортове Team Spirit .

Pragmatic Play дари 100 000 британски лири за преодоляване на кризата в Украйна по призив Британския червен кръст. През март „Игралната индустрия за Украйна“, кампания за набиране на средства в игралната индустрия, която стартира в подкрепа на хората в Украйна, събра над първоначалната си цел от 250 000 паунда .ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]