Избор на редактора

Хазартното изложение iGB Livе събира повече от 5000 експерти от iGaming индустрията

от Жана Софрониева

06.03.2023Хазартното изложение iGB Livе е едно от най-продуктивните събития в бранша. Изложението ще се проведе от 11.07. до 14.07. включително, в Конгресния център на Амстердам и се организира от Clarion Gaming (собственик на бизнес марките IGB и ICE iGaming).

Повече от 5000 експерти от iGaming индустрията, консултанти, оператори, медии, регулатори – всички те се срещат с партньори и клиенти, за да се запознаят не само с нови хора, но и с иновациите в индустрията.

Посещението на iGB Live гарантира научаването на най-новите технологични постижения, тенденциите в развитието на игралната индустрия, както и намирането на възможности за сътрудничество.

Кой взима участие в iGB Live?

Изложението продължава четири дни и е с фокус върху работата в партньорска мрежа, комуникацията, най-добрите оферти и новините в бранша. Участие в iGB Live взимат над 5000 посетители от различни държави. Това са спонсори, специалисти по партньорски маркетинг, iGaming експерти, изложители и участници в майсторски класове. На iGB Live има повече от 50 уникални партньорски програми, които са ексклузивно представени само на това събитие. Лозунгът на събитието IGB Live-2023 е: „Ускорете бизнеса си с iGaming“, като изцяло подчертава посочените възможности на участващите. Вие имате възможност да се регистрирате за участие като посетител, спонсор, изложител, лектор, представител на медиите и т.н.

Какви теми ще бъдат засегнати на iGB Live?

Темите, които се обсъждат на iGB Live, са разнообразни:

  • Рекламни ограничения за онлайн хазарт;
  • Тенденции и стратегии в спортните залагания;
  • Иновативни маркетингови техники и стратегии за увеличаване на потенциалните клиенти и задържането на настоящите;
  • Възможности и тенденции в плащането, бинарни опции и цифрови валути;
  • Пазарът на бинарните опции и онлайн валутния сектор – възможности за кръстосване с игрите;
  • Социален и дигитален маркетинг, реклама, SEO оптимизации и т.н.;
  • Онлайн залагания и много други.
Какви са ползите от участието в iGB Live?

Участието на конференцията iGB Live включва комуникация с експерти в разработването на работещи стратегии за навлизане на нови пазари, за намаляване на разходите за реклама и за запознаване с развитието на конкуренцията, за влизане в крак с напредъка на технологиите.

На iGB Live има възможности за разговори с доставчици, които предоставят услуги. Тези услуги са съобразени с иновациите и са съобразени с индивидуалните бизнес нужди. Работата с най-успешните имена в бранша ще помогне за намаляването на разходите, за увеличаването на ефективността от бизнес стратегиите, за задържане на съществуващи клиенти и печеленето на нови. На конференцията в Амстердам ще можете да намерите тези хора, които ще помогнат за развитието на бизнеса, свързан със залагания и хазартни игри, ще имате нови и интересни възможности.

От официалния сайт на iGB Live може да разберете повече за събитието, както и да се запишете, за да си осигурите максимална възвръщаемост на инвестициите и участие в партньорска общност с висока реализация в Европа и САЩ.ОЩЕ НОВИНИ

image

Зеленски забрани онлайн залаганията за войниците на фронта

Украинският президент Володимир Зеленски подписа декрет, който забранява онлайн залаганията за всички военнослужещи от Военните сили на Украйна (ВСУ), съобщава KyivIndependent. Предложението за забраната идва от Съвета за национална сигурност и отбрана, който настоява за засилване на контрола над игралната индустрия в намиращата се в интензивна военна обстановка държава. Освен тоталната забрана, отнасяща се до […]

image

Баялцалиев пред BetNews: Промените във футбола трябва да се видят незабавно  

Детелин Баялцалиев е бивш футболен съдия. Като асистент рефер е ръководил повече от 550 мача в България и чужбина. С него разговаряхме за промените в българския футбол, които се надяваме да предстоят, както и за проблемите на съдийството у нас. Изборът за президент на БФС „Някои знаеха, че нямат шансове, но се явиха на изборите. […]

image

Молдова позволи рекламата на хазарт, за да подпомогне спорта

Република Молдова ще промени закона за забрана на рекламата на хазарт, който е в сила от няколко години. Това е съобщил министърът на образованието и изследванията Дан Перчун по време на среща с представители на спортните федерации в страната, пише Noi.md. За уверението, дадено от министъра, разказва президентът на молдовската футболна федерация Йон Поалелунджи. „Това, […]