Хазартното изложение iGB Livе събира повече от 5000 експерти от iGaming индустрията


Хазартното изложение iGB Livе е едно от най-продуктивните събития в бранша. Изложението ще се проведе от 11.07. до 14.07. включително, в Конгресния център на Амстердам и се организира от Clarion Gaming (собственик на бизнес марките IGB и ICE iGaming).

Повече от 5000 експерти от iGaming индустрията, консултанти, оператори, медии, регулатори – всички те се срещат с партньори и клиенти, за да се запознаят не само с нови хора, но и с иновациите в индустрията.

Посещението на iGB Live гарантира научаването на най-новите технологични постижения, тенденциите в развитието на игралната индустрия, както и намирането на възможности за сътрудничество.

Кой взима участие в iGB Live?

Изложението продължава четири дни и е с фокус върху работата в партньорска мрежа, комуникацията, най-добрите оферти и новините в бранша. Участие в iGB Live взимат над 5000 посетители от различни държави. Това са спонсори, специалисти по партньорски маркетинг, iGaming експерти, изложители и участници в майсторски класове. На iGB Live има повече от 50 уникални партньорски програми, които са ексклузивно представени само на това събитие. Лозунгът на събитието IGB Live-2023 е: „Ускорете бизнеса си с iGaming“, като изцяло подчертава посочените възможности на участващите. Вие имате възможност да се регистрирате за участие като посетител, спонсор, изложител, лектор, представител на медиите и т.н.

Какви теми ще бъдат засегнати на iGB Live?

Темите, които се обсъждат на iGB Live, са разнообразни:

  • Рекламни ограничения за онлайн хазарт;
  • Тенденции и стратегии в спортните залагания;
  • Иновативни маркетингови техники и стратегии за увеличаване на потенциалните клиенти и задържането на настоящите;
  • Възможности и тенденции в плащането, бинарни опции и цифрови валути;
  • Пазарът на бинарните опции и онлайн валутния сектор – възможности за кръстосване с игрите;
  • Социален и дигитален маркетинг, реклама, SEO оптимизации и т.н.;
  • Онлайн залагания и много други.
Какви са ползите от участието в iGB Live?

Участието на конференцията iGB Live включва комуникация с експерти в разработването на работещи стратегии за навлизане на нови пазари, за намаляване на разходите за реклама и за запознаване с развитието на конкуренцията, за влизане в крак с напредъка на технологиите.

На iGB Live има възможности за разговори с доставчици, които предоставят услуги. Тези услуги са съобразени с иновациите и са съобразени с индивидуалните бизнес нужди. Работата с най-успешните имена в бранша ще помогне за намаляването на разходите, за увеличаването на ефективността от бизнес стратегиите, за задържане на съществуващи клиенти и печеленето на нови. На конференцията в Амстердам ще можете да намерите тези хора, които ще помогнат за развитието на бизнеса, свързан със залагания и хазартни игри, ще имате нови и интересни възможности.

От официалния сайт на iGB Live може да разберете повече за събитието, както и да се запишете, за да си осигурите максимална възвръщаемост на инвестициите и участие в партньорска общност с висока реализация в Европа и САЩ.


ПРЕПОРЪЧАНИ ОБЕКТИ

Акценти