Игрална Зала

Игрални клубове „Империя“ – запазена територия за истински императори

от Стелиан Димитров

06.04.2022


Gaming Clubs Imperia background


Игрални клубове „Империя“ са едни от най-полярните в сферата на развлекателната индустрия у нас. Началото е поставено през 2005 година, когато фирма „Макао“ на съдружниците Гаврил Четрафилов и Динко Миленчев получава лиценз за първия обект с този бранд.

Брандът „Империя“ привлича с лоялност своите клиенти

Успехите не закъсняват. И те са очаквани, тъй като веригата е известна със своята лоялност към клиентите и  служителите си.

Сега под знака на „Империя“ са 15 игрални зали, които са разположени в различни градове на страната – София, Пловдив, Пазарджик, Смолян, Мадан, Рудозем, Малко Търново, а също и в курортен комплекс Слънчев бряг. Те разполагат с над 900 машини, а 25 % от техниката в залите е българска.

„Аз така разбирам моя бизнес – клиентите никога не трябва да бъдат лъгани. Те трябва ясно да знаят правилата в игралните зали, които посещават“, каза пред BetNews.bg един от собствениците Гаврил  Четрафилов.

Компанията запазва всички свои служители в ковид кризата

По време на пандемията от Covid-19 веригата е успяла да запази всички свои служители и да плаща наемите на обектите, което е струвало 2 милиона и 200 хиляди лева от фирмените спестявания.

Компаниите „Макао“ и „Макао 2“ държат изключително много на човешкия фактор. Затова решението да се запазят всички работници не е било трудно, независимо от финансовото натоварване.

„Империя“ вече гледа към бъдещето и новите проекти

Игралните зали с марката „Империя“ приемат своите клиенти с обновен интериор, тъй като повечето от тях са ремонтирани по време на пандемията. Компанията вече гледа в бъдещето, а то е под знака на развитието. Допълнително са закупени осем помещения, кандидатства се и за лицензи на нови обекти, в това число и на физически казина.

А каква е рецептата за успех? В хазартния бранш тя е една, а именно – лоялната конкуренция, категорични са от ръководството на веригата.

И в случая няма никакво съмнение, че клиентите на игрални зали „Империя“ имат всички основания да се чувстват специални, което превръща тези обекти в запазена територия за успех.

Всички игрални обекти на верига „Империя“ можете да видите подробно в Националната хазартна карта на BetNews.bg.ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]