Игрална Зала

Игрални клубове „Империя“ – запазена територия за истински императори

от Стелиан Димитров

06.04.2022


Gaming Clubs Imperia background


Игрални клубове „Империя“ са едни от най-полярните в сферата на развлекателната индустрия у нас. Началото е поставено през 2005 година, когато фирма „Макао“ на съдружниците Гаврил Четрафилов и Динко Миленчев получава лиценз за първия обект с този бранд.

Брандът „Империя“ привлича с лоялност своите клиенти

Успехите не закъсняват. И те са очаквани, тъй като веригата е известна със своята лоялност към клиентите и  служителите си.

Сега под знака на „Империя“ са 15 игрални зали, които са разположени в различни градове на страната – София, Пловдив, Пазарджик, Смолян, Мадан, Рудозем, Малко Търново, а също и в курортен комплекс Слънчев бряг. Те разполагат с над 900 машини, а 25 % от техниката в залите е българска.

„Аз така разбирам моя бизнес – клиентите никога не трябва да бъдат лъгани. Те трябва ясно да знаят правилата в игралните зали, които посещават“, каза пред BetNews.bg един от собствениците Гаврил  Четрафилов.

Компанията запазва всички свои служители в ковид кризата

По време на пандемията от Covid-19 веригата е успяла да запази всички свои служители и да плаща наемите на обектите, което е струвало 2 милиона и 200 хиляди лева от фирмените спестявания.

Компаниите „Макао“ и „Макао 2“ държат изключително много на човешкия фактор. Затова решението да се запазят всички работници не е било трудно, независимо от финансовото натоварване.

„Империя“ вече гледа към бъдещето и новите проекти

Игралните зали с марката „Империя“ приемат своите клиенти с обновен интериор, тъй като повечето от тях са ремонтирани по време на пандемията. Компанията вече гледа в бъдещето, а то е под знака на развитието. Допълнително са закупени осем помещения, кандидатства се и за лицензи на нови обекти, в това число и на физически казина.

А каква е рецептата за успех? В хазартния бранш тя е една, а именно – лоялната конкуренция, категорични са от ръководството на веригата.

И в случая няма никакво съмнение, че клиентите на игрални зали „Империя“ имат всички основания да се чувстват специални, което превръща тези обекти в запазена територия за успех.

Всички игрални обекти на верига „Империя“ можете да видите подробно в Националната хазартна карта на BetNews.bg.ОЩЕ НОВИНИ

image

Зеленски забрани онлайн залаганията за войниците на фронта

Украинският президент Володимир Зеленски подписа декрет, който забранява онлайн залаганията за всички военнослужещи от Военните сили на Украйна (ВСУ), съобщава KyivIndependent. Предложението за забраната идва от Съвета за национална сигурност и отбрана, който настоява за засилване на контрола над игралната индустрия в намиращата се в интензивна военна обстановка държава. Освен тоталната забрана, отнасяща се до […]

image

Баялцалиев пред BetNews: Промените във футбола трябва да се видят незабавно  

Детелин Баялцалиев е бивш футболен съдия. Като асистент рефер е ръководил повече от 550 мача в България и чужбина. С него разговаряхме за промените в българския футбол, които се надяваме да предстоят, както и за проблемите на съдийството у нас. Изборът за президент на БФС „Някои знаеха, че нямат шансове, но се явиха на изборите. […]

image

Молдова позволи рекламата на хазарт, за да подпомогне спорта

Република Молдова ще промени закона за забрана на рекламата на хазарт, който е в сила от няколко години. Това е съобщил министърът на образованието и изследванията Дан Перчун по време на среща с представители на спортните федерации в страната, пише Noi.md. За уверението, дадено от министъра, разказва президентът на молдовската футболна федерация Йон Поалелунджи. „Това, […]