Геймблинг

Игралните автомати „Аполо“ изстрелват хазартния бизнес в Космоса

от Стелиан Димитров

03.10.2023 50 години след началото на най-големият научно-технически проект в историята на човечеството – експедициите Аполо до Луната, в България се предлагат едноименните игрални автомати, които помагат на наземния игрален бизнес да предлага нови изживявания на клиентите си.

Паралелът с историческата програма, показала цял един нов свят, не е случайна. Игралните автомати „Аполо“ събират най-доброто от новите технологии и натрупания опит през последните три десетилетия.

Синергия между залите и машините

Успехът не е случайност. Игралните машини „Аполо“ първо се предлагат в Чехия, родината на компанията APOLLO GAMES, която ги създава. Интересното е, че производителят им първо развива една от големите мрежи от игралните зали в страната. През вече далечната 2007 г. започват да се занимават с производството на игрални автомати. Опитът в предлагането на хазартни игри и финансовият капацитет на мажоритарните собственици на APOLLO GAMES дават силен тласък на новата дейност.

Така се превръща в един от трите най-големи производители на игрална техника в Чешката република. И излизат извън пределите на страната, продават изключително успешно в Испания като изместват категорично големите производители на игрални автомати. Бизнесът се разпрострира на четири континента, като големи пазари са не само европейските в Полша, Словакия и Ирландия, но и в страни в цяла Африка, Азия и Южна Америка. На машини на APOLLO GAMES може да играете в „новата Мека“ на хазарта – Макао.

5 години „Меджик Коин“ ООД предлага автоматите „Аполо“ в България

Преди пет години „Меджик Коин“ ООД и APOLLO GAMES започват сътрудничеството си у нас. Така българският производител на игрални автомати се превръща в ексклузивен партньор за България. Но бизнеса на „Меджик Коин“ не са само продажбите, компанията предлага цялостна поддръжка на игралните машини и ноу-хау, разказва Мирослав Младенов – технически директор на „Меджик Коин“.

„Развълнувани сме, че предлагаме коренно нов продукт, който отговаря на абсолютно всички регулации в България и продължаваме да бъде партньор от ранга на APOLLO GAMES“, допълва Младенов. Новите игрални автомати вече се използват над година и половина, над 100 машини в игрални зали в над 30 града, които технически работят без проблем.

Нов софтуер и кабинети за наземните обекти

„Меджик Коин“ предлага абсолютно обновен софтуер и четири кабинета в различни ценови диапазони. Игрите за тях са интересен микс от оригинални авторски заглавия, най-популярните „плодови“ игри и кавъри на неостаряващи развлечения в игралните зали. Във всеки игрален автомат има 34 игри с графика на световно ниво. Миксът от всички заглавия дават по-голяма добавена стойност на обектите. И това привлича големите собственици на игрални зали, като EFBET и WINBET.

Специално за новите си клиенти „Меджик Коин“ предоставя 10% отстъпка през есента на 2023 г., за да подпомогне хазартния бизнес в привличането на нови клиенти в обектите си.

Офисите и производствената база на „Меджик Коин“ се намират в София на удобно и комуникативно място. Компанията разполага с високотехнологична производствена база, съобразена с най-модерните световни тенденции в бизнеса. Това дава възможност да предложат на клиентите си продукти с безкомпромисно качество и атрактивен външен вид.

Техническото обслужване е важна част от цялостната концепция на фирма „Меджик Коин“ за комплексно задоволяване на потребностите на клиентите. Освен обучение на сервизен персонал, поддръжката включва и всички видове дейности, осигуряващи безпроблемното ползване на игралните машини. Клиентите могат да разчитат на навременно и компетентно съдействие при евентуално възникване на технически проблеми.

Игрите на APOLLO GAMES вече са онлайн

Много дълго време APOLLO GAMES бяха налични само офлайн за играчите в наземни казина. Но чешката компания устремно навлиза в света на виртуалните игри. В момента се предлагат няколко десетки онлайн слотове, които се отличават с внимание към всеки детайл. Играчите могат да се възползват от усъвършенстваните аудиовизуални настройки и страхотен интерфейс, който позволява лесен геймплей. Това допълнително популяризира игрите да се търсят от запалените по хазарта в игралните зали. До края на годината игрите вече ще се предлагат и в новия хазартен оператор

За връзка с „Меджик Коин“ ООД:
web: www.magic-coin.bg
тел.: +359 2 965 0444
e-mail: office@magic-coin.bgОЩЕ НОВИНИ

image

Зеленски забрани онлайн залаганията за войниците на фронта

Украинският президент Володимир Зеленски подписа декрет, който забранява онлайн залаганията за всички военнослужещи от Военните сили на Украйна (ВСУ), съобщава KyivIndependent. Предложението за забраната идва от Съвета за национална сигурност и отбрана, който настоява за засилване на контрола над игралната индустрия в намиращата се в интензивна военна обстановка държава. Освен тоталната забрана, отнасяща се до […]

image

Баялцалиев пред BetNews: Промените във футбола трябва да се видят незабавно  

Детелин Баялцалиев е бивш футболен съдия. Като асистент рефер е ръководил повече от 550 мача в България и чужбина. С него разговаряхме за промените в българския футбол, които се надяваме да предстоят, както и за проблемите на съдийството у нас. Изборът за президент на БФС „Някои знаеха, че нямат шансове, но се явиха на изборите. […]

image

Молдова позволи рекламата на хазарт, за да подпомогне спорта

Република Молдова ще промени закона за забрана на рекламата на хазарт, който е в сила от няколко години. Това е съобщил министърът на образованието и изследванията Дан Перчун по време на среща с представители на спортните федерации в страната, пише Noi.md. За уверението, дадено от министъра, разказва президентът на молдовската футболна федерация Йон Поалелунджи. „Това, […]