Геймблинг

Игралните автомати „Аполо“ изстрелват хазартния бизнес в Космоса

от Стелиан Димитров

03.10.2023 50 години след началото на най-големият научно-технически проект в историята на човечеството – експедициите Аполо до Луната, в България се предлагат едноименните игрални автомати, които помагат на наземния игрален бизнес да предлага нови изживявания на клиентите си.

Паралелът с историческата програма, показала цял един нов свят, не е случайна. Игралните автомати „Аполо“ събират най-доброто от новите технологии и натрупания опит през последните три десетилетия.

Синергия между залите и машините

Успехът не е случайност. Игралните машини „Аполо“ първо се предлагат в Чехия, родината на компанията APOLLO GAMES, която ги създава. Интересното е, че производителят им първо развива една от големите мрежи от игралните зали в страната. През вече далечната 2007 г. започват да се занимават с производството на игрални автомати. Опитът в предлагането на хазартни игри и финансовият капацитет на мажоритарните собственици на APOLLO GAMES дават силен тласък на новата дейност.

Така се превръща в един от трите най-големи производители на игрална техника в Чешката република. И излизат извън пределите на страната, продават изключително успешно в Испания като изместват категорично големите производители на игрални автомати. Бизнесът се разпрострира на четири континента, като големи пазари са не само европейските в Полша, Словакия и Ирландия, но и в страни в цяла Африка, Азия и Южна Америка. На машини на APOLLO GAMES може да играете в „новата Мека“ на хазарта – Макао.

5 години „Меджик Коин“ ООД предлага автоматите „Аполо“ в България

Преди пет години „Меджик Коин“ ООД и APOLLO GAMES започват сътрудничеството си у нас. Така българският производител на игрални автомати се превръща в ексклузивен партньор за България. Но бизнеса на „Меджик Коин“ не са само продажбите, компанията предлага цялостна поддръжка на игралните машини и ноу-хау, разказва Мирослав Младенов – технически директор на „Меджик Коин“.

„Развълнувани сме, че предлагаме коренно нов продукт, който отговаря на абсолютно всички регулации в България и продължаваме да бъде партньор от ранга на APOLLO GAMES“, допълва Младенов. Новите игрални автомати вече се използват над година и половина, над 100 машини в игрални зали в над 30 града, които технически работят без проблем.

Нов софтуер и кабинети за наземните обекти

„Меджик Коин“ предлага абсолютно обновен софтуер и четири кабинета в различни ценови диапазони. Игрите за тях са интересен микс от оригинални авторски заглавия, най-популярните „плодови“ игри и кавъри на неостаряващи развлечения в игралните зали. Във всеки игрален автомат има 34 игри с графика на световно ниво. Миксът от всички заглавия дават по-голяма добавена стойност на обектите. И това привлича големите собственици на игрални зали, като EFBET и WINBET.

Специално за новите си клиенти „Меджик Коин“ предоставя 10% отстъпка през есента на 2023 г., за да подпомогне хазартния бизнес в привличането на нови клиенти в обектите си.

Офисите и производствената база на „Меджик Коин“ се намират в София на удобно и комуникативно място. Компанията разполага с високотехнологична производствена база, съобразена с най-модерните световни тенденции в бизнеса. Това дава възможност да предложат на клиентите си продукти с безкомпромисно качество и атрактивен външен вид.

Техническото обслужване е важна част от цялостната концепция на фирма „Меджик Коин“ за комплексно задоволяване на потребностите на клиентите. Освен обучение на сервизен персонал, поддръжката включва и всички видове дейности, осигуряващи безпроблемното ползване на игралните машини. Клиентите могат да разчитат на навременно и компетентно съдействие при евентуално възникване на технически проблеми.

Игрите на APOLLO GAMES вече са онлайн

Много дълго време APOLLO GAMES бяха налични само офлайн за играчите в наземни казина. Но чешката компания устремно навлиза в света на виртуалните игри. В момента се предлагат няколко десетки онлайн слотове, които се отличават с внимание към всеки детайл. Играчите могат да се възползват от усъвършенстваните аудиовизуални настройки и страхотен интерфейс, който позволява лесен геймплей. Това допълнително популяризира игрите да се търсят от запалените по хазарта в игралните зали. До края на годината игрите вече ще се предлагат и в новия хазартен оператор

За връзка с „Меджик Коин“ ООД:
web: www.magic-coin.bg
тел.: +359 2 965 0444
e-mail: office@magic-coin.bgОЩЕ НОВИНИ