Игрална Зала

“Империя” откри нова игрална зала в Бургас

от Диян Костадинов

04.04.2023Популярната верига игрални зали “Империя” откри вчера нов обект в Бургас. Това е първата зала на компанията в града. Адресът е ул. „Фердинандова” 98, като за клиентите е осигурен безплатен паркинг. Гостите на събитието можеха да се насладят на изискан кетъринг, напитки и много бонуси.

В комфортната атмосфера, типична за стила на веригата, може да откриете най-голямото разнообразие от игрални автомати в града, сред които EGT, Novomatic, Apex, Amatic, Merkur, Zitro, IGT, както и електронна рулетка. Любопитното е, че автоматите на Zitro се предлагат за пръв път в Бургас.

Залата разполага с 50 места за игра, а максималният залог е 200 лв. Има два вида машини с прогресивен джакпот – Zitro Link King, който стартира от 10 000 лв. и Apex Clover Link, който стартира от 15 000 лв.

Всеки клиент получава бонус 30 за 50 лв. и при игра трупа точки за участие в томболи, които се провеждат всеки втори и четвърти петък от месеца. Първата от тях ще се проведе на 21 април.

Освен това всеки спечелил мистерия може да си запази число на рулетката. При запазването на всички числа се провежда томболата на стойност 10 000 лв. Самите мистерии са два вида: локална – до 5000 лв. и глобална, достигаща до 6000 лв.

Залата работи денонощно. Екипът се състои от 14 служителя, които ще ви обслужат професионално и ще се погрижат за добрият ви престой.

Ето какво отговориха на въпросите ни Петя Василева и Станислава Димитрова управители на новата зала:

– Какво е за вас да управлявате игрална зала на една от най-утвърдените вериги в България – Империя?

– За нас е привилегия да работим за такава голяма и бързоразрастваща се компания. Имаме опит в сферата на хазарта, но това е крачка напред и голяма възможност за развитие. Щастливи сме,че получихме този шанс и ще оправдаем гласуваното ни доверие от страна на шефовете.

– Това е първата игрална зала на компанията в Бургас. Какво ще открият клиентите при вас и какво могат да очакват?

– Могат да очакват ежедневни бонуси и такива за лоялни клиенти, голямо разнообразие от много и постоянно активни високи мистерии и джакпоти, отлично обслужване, страхотна атмосфера и висок адреналин.

– Кои са преимуществата и какво ви отличава от конкурентите в региона?

– Игрални автомати, които никоя от залите в града не предлага и са напълно нови за Бургас. Zitro Link King с прогресивен джакпот, стартиращ от 10 000лв. който може да бъде спечелен на минимален залог от 0,25ст. Залата ни предлага специални бонус игри с високи наградни фондове.

– Какво ще пожелаете на екипа и клиентите си?

– Ще пожелаем на екипа ни да е винаги така сплотен, с хъс за работа и кариерно развитие, а на клиентите може да пожелаем много късмет в новата игрална зала „Империя“.ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]