Видео

Иво Танев: Най-важно е да умееш да провокираш късмета си /ВИДЕО/

от Стелиан Димитров

30.04.2022Как не само да привлечеш, но и да задържиш вниманието на зрителите? Отговор на този въпрос има известният шоумен Иво Танев, който беше водещ на „Треска за злато“ – първото по рода си телевизионно предаване, което дава големи печалби. Това стана ясно гостуването му в тв студиото на BetNews.bg.

Иво Танев е завършил оперно пеене, минава през телевизията, а сега развива собствен бизнес.

18 милиона лева е раздал Иво Танев в „Треска за злато“

Точно преди 20 години тръгва „Треска за злато“ по БТВ и в продължение на седем години събира милионна за времето си аудитория. За този период са раздадени 18 милиона лева на участници в предаването!

Иво Танев е категоричен, че такъв успех се постига само, ако можеш да провокираш зрителите и те самите да поискат да проверят късмета си.

„Всеки има късмет. Някои казват, че нямат късмет. Да, защото са го проспали. Трябва да рискуваш. Българинът е много труден на такива неща. За него, ако не печели, значи всичко е фалшиво. А като спечели, мълчи“, разказа в студиото на BetNews.bg Иво Танев.

Най-голямата му гордост е, че нито един участник в предаването не се е оплакал, че не е получил парите си, спечелени в „Треска за злато“.

Шоуменът е раздавал куфарчета с пари и златни кюлчета

Танев обясни, че големите печалби, са изплащани на участниците в тв предаването веднага, а някои са искали парите си в брой.

„Ние сме раздавали куфарчета с пари. Раздавали сме и златни кюлчета. Това се случваше, но интересна е точно тази провокация на късмета. И много хора повярваха“, каза още шоуменът.

Той каза още, че единственото спортно събития, на което е залагал, е било тенис мач, с участието на българската звезда Григор Димитров, а това му носи значителна печалба.

Късметът е научно явление, важно е да се следват знаците

Иво Танев с тъга отбелязва, че повечето хора са изгубили интуицията си, а също и способността да разчитат знаците.

„Късметът е научно явление. Който не провокира късмета си, той няма никога шанс да спечели“, каза пред BetNews.bg Танев.

Той е категоричен, че един водещ на предаване, което раздава печалби, никога не трябва да задава въпрос – какво ще направите със спечелените пари? Като човек, който многократно е държал за ръцете големи печеливши, е виждал как за секунди се променят съдбите на много хора.

„Когато спечели голяма сума пари, човек те гледа с различен поглед, той е в безтегловност. Усещането е магично. Човек става друг“, разказа още Танев.

Цялото интервю на Крум Савов с Иво Танев можете да видите във видеото.  ОЩЕ НОВИНИ

image

Фарьорските острови – спечелени на покер от краля на Дания през 1814 година

Фарьорските острови в момента са автономна област в кралство Дания. Те са разположени между Норвегия и Исландия. В превод името означава „овчи острови“. Гербът на островите е с нарисуван овен, който най-точно символизира наименованието им. Националното знаме е бяло с кръст в червено и синьо. Това е знак за принадлежността на държавата към другите скандинавски […]

image

Машините на GeWeTe не се плашат от еврото

Иновативни системи за боравене с пари в брой, подходящи за всички при управление на игрални зали и казина. Така с едно изречение може да опишем машините на немската компания GeWeTe, които през последните 30 години се доказаха като висококачествени, сигурни и надеждни решения при обработката на пари. Още повече на прага на предизвикателството за хазартните […]

image

Диян Станев е шампион на SPT High Stakes Edition

Диян Станев стана шампион в главното събитие на Smart Poker Tour – High Stakes Edition, след като направи сделка с Мартин Цанков. Така двамата спечелиха по 69 500 лв., а титлата бе за Станев. На трето място с награда от 36 000 лв. се класира Валери Савов, а четвърти с 26 000 лв. е Костадин […]