Геймблинг

Изкуственият интелект в хазарта  – 4 полезни онлайн козове в залаганията

от BetNews

22.10.2023


Приложения за онлайн хазарт с изкуствен интелект


Изкуственият интелект (ИИ) е новият най-силен коз в ръкава на хазартните любители. Играчите днес могат да разчитат повече на технологиите отколкото дори на собствената си интуиция и вътрешни познания, пише сайтът medium.com. През последните години хазартната индустрия претърпява забележителна трансформация. Тя се дължи предимно именно на изкуствения интелект.

Първоначално ИИ бе възприет предимно от казината и букмейкърите с цел оптимизиране на стратегиите и максимално увеличаване на печалбите. Това помогна на операторите по отношение на сложната мрежа от коефициенти, статистики и данни за представянето на играчите.

Актуалната тенденция в употребата на технологиите в хазарта е обаче вече обърната към потребителите. Ако преди любителите на игрите разчитаха на книги, диаграми и таблици, за да си набавят необходимата информация за своите залози, то днес те могат да се доверят на приложения, управлявани от изкуствения интелект.

ИИ събира необходимите данни, обработва ги и ги предоставя на играча, без от него да се изисква допълнително усилие. Това бележи значителна еволюция в начина, по който хората подхождат към залагането и хазарта като цяло, посочват от medium.com.

От сайта предупреждават, че в дългосрочен план битката между двата вида изкуствен интелект – тези, с които си служат операторите, и тези, които дават напътствия на залагащите, най-вероятно ще бъде спечелена от компаниите. Въпреки това има няколко силни инструмента, които към днешна дата могат да бъдат ценен довереник на всеки с афинитет към хазарта.

RebelBetting

Този инструмент помага при откриването на надценени коефициенти. Той може да бъде използван с 14-дневен безплатен пробен период, което позволява на потребителите да изследват свободно неговите функции.

ZCode System

Този софтуер е фокусиран върху футбола. Благодарение на изкуствения интелект той предоставя прогнози, като използва сложна формула за предсказване на резултата. За целта се използват над 80 параметъра. ИИ провежда 10 хиляди симулации, за да може да направи своята прогноза. Той разчита и на исторически данни.

NeuroBet

Приложението използва усъвършенстван изкуствен интелект за спортни прогнози, положителна очаквана стойност (EV), възможности за арбитраж. Софтуерът прави задълбочен анализ на историята на залаганията, като помага на потребителя да вземе информирано решение за своя залог.

Leans.AI

Това приложение не е особено приложимо за любителите на хазарта извън САЩ. Причината – то е специализирано за прогнози, свързани с националните професионални лиги в Щатите. Под прицела на изкуствения интелект тук са мачове и състезания по бейзбол, баскетбол, хокей, американски футбол, колежански баскетбол и колежански американски футбол.ОЩЕ НОВИНИ

image

Покериграчът Стоян Обрешков пред BetNews за професията, успехите и щастието като начин на живот

Професионалният покер играч Стоян Обрешков в откровено интервю за BetNews: – Мисля, че доста добре ме описват думите – professional risk taker – Турнирът, който ще бележи кариерата ми като върхово постижение, все още предстои – В покера, ако не си изцяло отдаден, успехите, които ще пожънеш, ще са средна работа, както и парите, които […]

image

Борис Колев и Фахредин Мустафов с шампионски титли в Кипър

През последните години Кипър се превърна в една от любимите покер дестинации за родните играчи. От 1-ви до 12-ти май там се проведе фестивалът Merit Mediterranean Poker Party, където българското участие бе отново отлично. Борис Колев стана шампион на $2,000+200 No Limit Hold’em – EAPT Grand Final (Event #3), където участие взеха 1565 играчи и […]

image

Президентът се отказа от ветото, забраната на хазартната реклама влиза в сила

Президентът Румен Радев няма да наложи вето върху промените в Закона за хазарта, с които се предвижда забрана на рекламата на хазарт в медиите. От сайта на Държавния вестник става ясно, че законът ще бъде обнародван в утрешния брой на вестника. Миналата седмица държавният глава заяви пред журналисти, че не е взел окончателно решение за промените […]