Игрална Зала

Как да увеличим шансовете си за печалба на Игрални автомати

от Диян Костадинов

22.12.2021Не разчитайте само на късмета!

В тази втора статия от поредицата “Как да увеличим шансовете си за печалба…” ще обърнем внимание на игралните автомати. Да, разбира се, че комбинациите, които се получават по време на игра се генерират на случаен принцип и успехът зависи в голяма степен от шанса, но има и неща, на които е добре да обърнете внимание. В дългосрочен план това ще увеличи процента ви на печалби.

Определете игрите с подходящата за вас волатилност

Най-общо казано, волатилността показва колко рискова е една игра. Печалбите при високо волатилните игри са по-големи, но идват по-рядко и обратно. Трябва да подберете подходящите за вас според бюджета и целите си. Повече за това може да прочетете в статията Кои слот игри са подходящи за вас.

Игра на максимален брой линии

Ако играта, която предпочитате е от типа “Multi Lines”, тоест може да залагате едновременно на повече от една линия за подредба на печеливши комбинации, то за предпочитане е да играете на максималния брой. Не избирайте по-малък брой, за да спестите от залога. Печелившите комбинации се генерират от софтуера разпределени за игра на всички линии.

Запознайте се с промоционалния микс на залата/сайта

Почти всички зали и сайтове предлагат определени промоции. Това включва различни видове бонуси, кеш бек, специални игри или джакпоти. Запознайте се с условията на операторите и определете къде в момента е най-изгодно да играете.

Как да увеличим шансовете си за печалба в Live Gamе
ПРОЧЕТИ

Следете за активни джакпоти

Обърнете внимание има ли в залата игрални автомати, които са с активни мистерии, които предстоят да “паднат”. Това е допълнителна възможност за печалба, така че не я пропускайте.

Определете си бюджет и цел

Ясно е, че в много от случаите ще загубите. Но трябва да определите предварително каква е сумата, която може да си позволите. Достигнете ли този лимит, запазете хладнокръвие, приемете загубата и приключете играта. Не губете контрол и не се опитвайте да продължавате да залагате, за да се “избиете”.

Същото важи и за печалбите. Добре е да имате някаква цел като ориентир и достигнете ли до сумата да може да спрете. Разбираемо е, че всеки иска да печели максимално, но никой не знае кой е точният върхов момент. Не допускайте играта да си вземе обратно парите, само защото не сте могъл да се спрете, когато сте бил на печалба.

Не играйте когато това са последните ви пари

Това важи за всякакъв вид игра. Не допускайте да изпаднете в ситуация, в която изхода на играта да се отразява сериозно на личният ви живот. Не разчитайте на хазарта, за да преодолеете трудна ситуация. Това не би довело до нищо добро.ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]