Избор на редактора

Как родните онлайн букмейкъри привличат играчите си

от Свилен Станчев

19.06.2022


Снимка


През последните години онлайн хазартът у нас се развива с огромни темпове. В този материал ще представим някои големи предимства, предлагани от букмейкърите, които грабват всеки играч. Сред лидерите в онлайн бизнеса за залагания можем да наредим Bet365, Efbet, Winbet и Bwin.

Ранно изплащане – опцията се предлага от bet365, като важи за топ първенствата по футбол в Европа. Играейки среща, която предлага ранно изплащане, играчът трябва да знае, че неговият залог ще е печеливш, ако отборът на който е заложил поведе с два гола разлика, като крайният резултат е без значение.

Кеш аут – функцията кеш аут предлага на залагащите при успешно развитие на фиша и оставащи събития в него, той да бъде затворен на по-малка сума от максимално очакваната. Също така има възможност тази опция да бъде предварително настроена на каква сума да бъде автоматично затворен фиша.

Бет билдър – друг интересен метод, който предлага в себе си комбинирането на няколко залога от едно събитие в един и същ фиш.

Бонуси – бонусите са неизменна част от арсенала на всеки букмейкър. Важно е да се отбележи, че различните компании имат различни условия за изпълнение, когато даден бонус бива предоставян на играчите. Сред най-често срещаните са такъв за всеки новорегистриран, както и най-различни регулярни такива.

На последно, но не и като значение място ще добавим, че както спортните секции, така и казино и покер секциите са много добре развити, давайки поле за изява на всички видове играчи. Много често се правят различни кампании с раздаването на парични и материални награди.

Депозирането на пари  от всеки е много достъпно, имайки предвид възможностите за захранване с дебитна карта, EasyPay и други посредници.ОЩЕ НОВИНИ

image

Хазартни анимета забавляват с мисловни игри и стратегии

Кои са десетте най-известни рисувани филми за залагания? Високи залози, интригуващи мисловни игри, неочаквани стратегии и креативност – това са само част от вълнуващите елементи на така наречените „хазартни анимета“. През последните години те добиват особена популярност. „Аниме“ е термин, който традиционно обозначава създадените в Япония нарисувани анимационни филми и сериали. Съществуват много жанрове аниме […]

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]