Виртуални Спортове

Какво е виртуален футбол и как печелим от него?

от Стелиан Димитров

05.09.2021Късметът ли е най-важният във футбола? Да, ако става дума за виртуален такъв.

Футболът е сред първите спортове, които се „пренасят“ на виртуалната карта. С динамичната си природа извън терена, той ежедневно привлича хиляди фенове.

Да залагат на любими отбори не е новост за футболните запалянковци. Подобно на практиката с реалните мачове, във виртуалните такива ентусиастите отново могат да изберат до колко да стеснят полето на собственото си предположение. Те могат да залагат на точен резултат, на брой голове в мача, на победител и т.н.

За разлика от истинския спорт обаче виртуалният такъв се играе денонощно. Това означава, че винаги ще има двубои, на които да се залага и мачовете няма да бъдат отлагани заради лошо време. Най-хубавото за лаиците на тема футбол е че не са необходими никакви познания за спорта. Това означава, че дори и да не знаете какво е засада или корнер можете да триумфирате във виртуалната игра.

Феноменът се наблюдава не просто заради „късмета на начинаещия“, а заради фактът, че мачът е изцяло дирижиран от компютри. Това означава, че няма значение кой футболист е на терена и какви са неговите статистики. Виртуалната игра не се интересува от това. Тя представя мач, който традиционно трае около десетина минути и може да бъде наблюдаван в самите сайтове, в които оперирате и за да направите платеното си предположение. И независимо кои са отборите, треньорите и т.н., крайният резултат се определя на случаен принцип от машината.

Възможна ли е манипулация?

Съвсем логично да се запитате дали е възможна манипулация – като например да загуби тимът, за който са направени по-големи залози. Ето защо ви съветваме да се обръщате само към проверени платформи, които имат издаден лиценз за тази си дейност.

Залозите за реален футбол все пак има по-голяма вероятност да ви направят богати, сочат данни на изданието Football Wispers. Причината – ако имате сериозни познания за спорта, можете да направите информиран избор, за който шансът да останете подведени е доста по-малък. Предвид случайността на резултатите във виртуалния футбол, печалбите там идват наистина единствено и само благодарение на късмета.

 ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]