Полезно

Какво е Закон на Парето и приложението му в спортните залози (Втора част)

от Свилен Станчев

08.04.2023Продължаваме с втората част на темата ни за Закон на Парето и неговото приложение в спортните залози.

Най-трудно е да постигате успех в топ първенствата

При най-големите и популярни шампионати и турнири на планетата, независимо дали става въпрос за английската Висша лига или пък баскетболните НБА и Евролига, винаги има изобилие от информация по всяко време в сайтовете за статистика. И това е повече проблем, тъй като тази информация е лесно достъпна за всеки един играч, включително и букмейкърите. А това означава, че няма да знаете повече от останалите играчи около вас и по света, освен ако не се потърсите повече информация.

Освен това колкото е по-голяма базата данни за дадена лига, толкова повече козове в своите ръце имат букмейкърите. Те използват всяка информация за по-прецизен и детайлен анализ, така че да ограничат рисковете и да оставят на залагащите възможности, които да предполагат повече късмет, отколкото мисъл и умение да направляват своите предвиждания.

Колкото повече се насочвате към фаворитите, към дербитата, толкова по-минимални са шансовете за сериозен пробив от страна на играчите. Това от своя страна може ли да означава, че е по-удачно да се търси по-малко популярно и търсено първенство за залагане?

Трябва да натрупате информация с течение на времето и да започнете да черпите от това си усилие след някоя друга седмица или месец. При по-малко търсените лиги и турнири е по-вероятно да влезете сред тези двадесет процента на върха на пирамидата.

Топ съвети за залози на тенис
ПРОЧЕТИ
Насочете своите усилия към конкретно първенство, отбор или спортист

Вече не веднъж е ставало дума за специализиране в определена посока. Ако си изберете няколко шампионата, отбора или индивидуални спортисти, които да следите тясно и детайлно и които да следвате със своите залози, то постепенно ще изградите по-добро умение да предвиждате, да усещате добрите коефициенти и да избирате стойностни залози.

Дори и при големите лиги е възможно да се профилирате в някаква ниша, която да носи висока възвръщаемост. В конкретика – резултатност над три гола, отбелязан гол в първите десет – двадесет минути, двата отбора за отбележат и други.

А когато се спрете на конкретен отбор или спортист, натрупвайки постепенно информация за поведението му и неговите качества, то можете да се научите да прогнозирате по-прецизно и ефективно, като съответно това да увеличи печалбите ви в дългосрочен план.

Как най-лесно да залагаме на футболни мачове
ПРОЧЕТИ
Не следвайте на сляпо съветите на другите и не бъдете част от тълпата

Мнозина се опитват да надхитрят системата, като вземат назаем директно прогнозите, давани от автори в сайтове за залози. Типстърите наистина могат да дадат доста добри прогнози и насоки. Но откъде можете да знаете ясно и реално кои са те, когато в онлайн пространството е пълно с пишещи прогнози хора и аватари, които имат претенции, че са специалисти в тази област?

Така че и намирането на надежден източник за съвети в бетинга също изисква усилия и проучване с дни наред. Не се доверявайте на сляпо, а проверявайте каква част от съветите на съответния сайт или типстър са печеливши и процента на успеваемост.

Как да разпознаем измамните типстъри
ПРОЧЕТИ

Ако са около осемдесет процента печеливши и повече, това може да бъде вашият източник на когото да се доверявате и разчитате занапред във времето. Но вероятността, който и да е специалист в онлайн залозите да задържи толкова висока успеваемост за дълго време, е изключителна рядкост.

Така че, ако искате да постигате осемдесет процента от резултатите с двадесет процента от средствата, трябва да го правите чрез своите умения и натрупан опит. Дори и в игрите на късмета се изискват известни усилия и труд, за да се постигне успех и да сте печеливши достатъчно дълготрайно.

Какво е Закон на Парето и приложението му в спортните залози (Първа част)
ПРОЧЕТИ


ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]