Избор на редактора

Какво представляват безплатните спортни залози и как да ги открием?

от Свилен Станчев

06.10.2022Безплатните залози при спортни залагания често са свързани с депозити или бонуси. Повечето безплатни залози са достъпни само при първи депозит след регистрация при букмейкър.

Всички букмейкъри на пазара предлагат залог, който има определени условия. Първо – трябва да депозирате поне 100 лева в сметката си и след това ще получите 100 лева “безплатни пари”(бонус) за игра. Всеки букмейкър на пазара има изгода от привличане на нови играчи и има най-различни начини да го направи.

Главната цел е ясна:  букмейкърите ще накарат нови хора да се регистрират при тях и да депозират пари, а ако спечелят няколко пъти може би ще продължат да залагат именно при тях вместо другаде.

Както всички залози, така и безплатните такива имат своите положителни и отрицателни страни. Когато знаете, че играете с безплатен залог е напълно логично и възможно да не сте особено внимателни в залозите си. Така бързо можете да изиграете 100 лева, а след това и 100 лева дадени от букмейкъра като бонус заради депозита ви.

Ако направите няколко печеливши залога и излезете на печалба, тогава бонусът си заслужава, но има причина той да съществува. Букмейкърските компани не само получават вашите данни и имат възможност да ви атакуват с бъдещи съобщения по имейл, а и също така имат множество условия, които обикновено им дават предимство в крайна сметка.

Как да заявите оферта?

Най-често срещаните методи за заявяване на бонус са чрез използване на даден код или с минимален депозит. В някои случаи това може да са просто и двете неща. Тези кодове могат да бъдат изпратени по имейл до потребителя след създаване на акаунт или могат да бъдат намерени чрез множество онлайн реклами. Що се отнася до минималния депозит, то може да варира от 10 лева до 20 лева  най-често, а понякога и повече.

Безплатни залози

Те са най-директният бонус. Обикновено получавате определена сума пари, за да залагате при депозиране и тези пари не могат да бъдат теглени преди да се изпълнят условията. Ако заложите безплатните 10 лева и загубите, тези пари изчезват. Ако заложите 10 лева и спечелите още 20 лева общо, ще си увеличите банката с 10 лева. Тъй като залагате “безплатни пари”, може да си струва да залагате смело и повече, въпреки че някои букита може да ограничат евентуалното ви изплащане.

Безплатен залог без депозит

Това обикновено са минимални суми до 10 лева максимум, тъй като чрез този метод е по-трудно да се задържи даден играч, защото не е вкарвал пари. Дори ако спечелите този вид залог, най-вероятно ще трябва да изиграете печалбите си още няколко пъти, т.е. да ги превъртите, за да отговорите на изискванията и да изтеглите някакви пари.

Тази оферта обикновено не се предлага от много букмейкъри. Тези бонуси обикновено първоначално са се правели само в казината.

При последните обикновено се пуска безплатен залог, който често има минимално изискване при предварително зададен процент, вариращ от 50% до 300%. Ако депозирате 100 лева, можете да получите още 100 лева “безплатни пари” със 100% бонус за депозит. Отново този безплатен залог ще трябва да мине през няколко изисквания за залагане, преди да може да се превърне в реални пари, които да изтеглите.ОЩЕ НОВИНИ

image

Покериграчът Стоян Обрешков пред BetNews за професията, успехите и щастието като начин на живот

Професионалният покер играч Стоян Обрешков в откровено интервю за BetNews: – Мисля, че доста добре ме описват думите – professional risk taker – Турнирът, който ще бележи кариерата ми като върхово постижение, все още предстои – В покера, ако не си изцяло отдаден, успехите, които ще пожънеш, ще са средна работа, както и парите, които […]

image

Борис Колев и Фахредин Мустафов с шампионски титли в Кипър

През последните години Кипър се превърна в една от любимите покер дестинации за родните играчи. От 1-ви до 12-ти май там се проведе фестивалът Merit Mediterranean Poker Party, където българското участие бе отново отлично. Борис Колев стана шампион на $2,000+200 No Limit Hold’em – EAPT Grand Final (Event #3), където участие взеха 1565 играчи и […]

image

Президентът се отказа от ветото, забраната на хазартната реклама влиза в сила

Президентът Румен Радев няма да наложи вето върху промените в Закона за хазарта, с които се предвижда забрана на рекламата на хазарт в медиите. От сайта на Държавния вестник става ясно, че законът ще бъде обнародван в утрешния брой на вестника. Миналата седмица държавният глава заяви пред журналисти, че не е взел окончателно решение за промените […]