Избор на редактора

Какво вещае китайския хазартен хороскоп за новата година?

от Жана Софрониева

28.12.2022От 23.01.2023 г. започва Лунната Нова година, която е годината на Черния воден Заек. Енергията ще бъде много по-различна, по-мирна и търпелива, по-нежна.

Какво представлява китайския хороскоп?

Китайският зодиак е съставен от дванайсет знака, всеки представен от животно в комбинация с един от петте елемента: вода, метал, дърво, земя и огън. В китайската астрология всеки знак и елемент получава цяла година за себе си.

Какво да очакваме през новата 2023 година?

Елементът вода олицетворява чувствителността, интуицията и пътя към вътрешния мир чрез почивка и размисъл. Също така, заекът е символ на късмет и търпение. Това значи, че ако имате търпението да изчакате подходящия момент за действие през новата година, може да се радвате на страхотен късмет!

Китайски хазартен хороскоп за отделните зодии през новата 2023 година

Заек
За заека новата година вещае благоприятни резултати в повечето аспекти от живота. Те ще имат кариерно развитие, но не се препоръчва да сменят работата. Ще има финансови печалби, но ще има и разходи. Добре е да се съобразявате със залозите и да се разпростирате според чергата си. Не харчете прекалено много за хобито си.

Дракон
Драконите ще имат двойно по-добри резултати. Упоритата им работа ще бъде възнаградена и се очаква да имат успехи в кариерата. Във финансов и хазартен план е необходимо драконите да бъдат предпазливи, защото ще имат и възходи, и падения, както и при зайците.

Змия
Новата година идва с промени в положителна насока. Но змиите трябва  да имат приоритети в харченето на пари. Бъдете внимателни със залозите, защото е възможно да се отпуснете малко повече.

Кон
Новата година ще бъде динамична за конете. Възможно е да има временни трудности на работа, но имайте предвид, че са само временни. Паричните награди ще са непостоянни. Печалби и загуби ще се редуват постоянно. Опитайте се да спестите някой и друг лев и да заделите за черни дни.

Коза/Овца
През новата година на овцете няма да им е толкова лесно, но това ще ги направи по-силни. В работата всичко ще върви по ноти, дори може да си издействате повишение. Възможна е смяна на работното място, която ще ви се отрази добре. Не залагайте необмислено. Следете прогнозите и внимателно помислете на кого и колко да заложите.

Маймуна
Новата година ще бъде спокоен и щастлив период за маймуните. Ще има добри промени след трудностите в кариерата през миналата година. Съсредоточете се върху целите си, бъдете по-внимателни. Не бързайте да залагате с лека ръка, защото нетърпението може да ви изиграе лоша шега.

Петел
Петлите ще имат година, изпълнена с възходи и падения. Не бързайте със смяната на работното място и внимавайте със запазването на финансовата стабилност. Ако бъдете предпазливи, ще имате повече печалби.

Куче
Тази година ще бъде добра за кучатата, които ще жънат успехи. Очаква се те да имат голям късмет и печалби. На работното място може и да се появят проблеми. Ако има загуби обаче, те ще бъдат временни и няма да се отразят сериозно на общото финансово състояние.

Прасе
Прасетата дълго са чакали и най-накрая чакането им ще се възнагради във всеки един аспект. Благоприятни са инвестициите в нови бизнес начинания. Почивайте си повече през новата година, като може да отделите разумна сума за хазарт.

Плъх
Плъховете ще имат благоприятна година, изпълнена с късмет и щастие. Кариерата им ще се развие добре и ще имат възможност да се докажат. Плъховете ще спрат да залагат безразборно и ще се научат да управляват правилно финасите си.

Бик
Професионалният живот на воловете може да претърпи известни затруднения, но впоследствие нещата ще започнат да се нормализират. И биковете трябва да бъдат предпазливи със залозите, за да няма финансови проблеми в бъдеще.

Тигър
Тигрите ще се радват на просперитет, късмет и изобилие. Ще има много бизнес възможности и е добре да потърсите нови източници на доходи. По този начин ще имате възможност да се отдадете на хазарт и на други хобита, които могат да ви донесат значителни печалби.ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]