Избор на редактора

Късметлия от Ню Джърси спечели джакпота от $1,12 млрд. от “Мега милиони”

от BetNews

27.03.2024Късметлия от щата Ню Джърси спечели във вторник вечерта джакпота от американската лотария “Мега милиони” на стойност 1,12 млрд. щатски долара, прекъсвайки поредица без печалба, която датираше от декември миналата година, предаде Асошиейтед прес.

Изтеглените числа са 7, 11, 22, 29, 38 и 4. 

Печелившият билет е продаден в Ню Джърси, съобщават от “Мега милиони” на сайта си.

До последното теглене никой не беше уцелвал всичките шест числа и не беше печелил джакпота от 8 декември м.г. насам. Това означаваше 30 поредни тегления без голям победител.

Спечелването на джакпота в лотария е трудно, тъй като шансовете са много големи – 1 към 302,6 милиона, отбелязва Асошиейтед прес.

Наградата е осмата по големина в историята на лотарията в САЩ.

Джакпотът от 1,12 млрд. щатски долара е за победител, който приeме сумата да му се изплаща на вноски за срок от 29 години. Повечето победители избират еднократно изплащане в брой, което означава 537,5 млн. щатски долара, отбелязва Асошиейтед прес.

Следващото голямо теглене ще бъде в сряда вечер за джакпота на играта “Пауърбол”, който е в размер на 865 млн. щатски долара. Никой не е печелил тази награда от Нова година насам, което прави 36 тегления без победител.

Билети за лотарията “Мега милиони” се продават в 45 американски щата, в столицата Вашингтон и на територията на американските Вирджински острови.

Двете лотарии се играят в 45 щата, столицата Вашингтон и на американските Вирджински острови. “Пауърбол” се разиграва и в Пуерто Рико.ОЩЕ НОВИНИ

image

Зеленски забрани онлайн залаганията за войниците на фронта

Украинският президент Володимир Зеленски подписа декрет, който забранява онлайн залаганията за всички военнослужещи от Военните сили на Украйна (ВСУ), съобщава KyivIndependent. Предложението за забраната идва от Съвета за национална сигурност и отбрана, който настоява за засилване на контрола над игралната индустрия в намиращата се в интензивна военна обстановка държава. Освен тоталната забрана, отнасяща се до […]

image

Баялцалиев пред BetNews: Промените във футбола трябва да се видят незабавно  

Детелин Баялцалиев е бивш футболен съдия. Като асистент рефер е ръководил повече от 550 мача в България и чужбина. С него разговаряхме за промените в българския футбол, които се надяваме да предстоят, както и за проблемите на съдийството у нас. Изборът за президент на БФС „Някои знаеха, че нямат шансове, но се явиха на изборите. […]

image

Молдова позволи рекламата на хазарт, за да подпомогне спорта

Република Молдова ще промени закона за забрана на рекламата на хазарт, който е в сила от няколко години. Това е съобщил министърът на образованието и изследванията Дан Перчун по време на среща с представители на спортните федерации в страната, пише Noi.md. За уверението, дадено от министъра, разказва президентът на молдовската футболна федерация Йон Поалелунджи. „Това, […]