Новини

Казино изложението Belgrade Future Gaming 2022 събра водещи компании в бранша

от Диян Костадинов

02.06.2022Изложението на игралната индустрия Belgrade Future Gaming 2022 (BFG 2022), което се проведе в Сърбия от 31 май до 1 юни, събра водещи световни брандове, регионални компании, производители и разработчици на игрално оборудване и софтуерни решения с оператори (предимно) от Югоизточна Европа. В него се включиха 35 компании от 10 държави и беше  посетено от 1650 души, съобщиха организаторите.

“Това беше най-доброто издание на форума както като качество на изложителите, така и като концепция на щандовете. Сред тях щандът Amusnet (EGT Interactive) впечатляваше с модерен дизайн и класа”, сподели пред  BetNews.bg представителят на BFG 2022 Nenad Radojković.

Щанд на EGT      Снимка: BetNews.bg

Във втората статия за събитието в Белград ще опишем повече за представянето на най-голямата българска компания производител Euro Games Technology (EGT). На форума присъстваха още популярни световни брандове като Novomatic, Merkur, IGT и др.

Разбира се, освен основните си продукти, те предлагаха на щандовете си богат кетъринг, зона за срещи и контакти, както и забавни атракции.

Щанд на IGT Снимка: BetNews.bg

Щанд на Merkur Снимка: BetNews.bg

Щанд на Novomatic     Снимка: BetNews.bg

В Белград изложители бяха също популярните производители на електронни рулетки Interblock, Alfastreet, FAZI, както и фирми за игрално оборудване и интериор като столовете MGR, мокети Cesare Concept, разработчици на софтуерни продукти и др.

Щанд на Interblock Снимка: BetNews.bg

Щанд на FAZI Снимка: BetNews.bg

Щанд на Alfastreet Снимка: BetNews.bg

На събитието в Белград присъстваха и много представители на утвърдени оператори от България, сред които Империя, Magic Bet, Efbet и др.

А сега ще се спрем на IGT. На щанда ни посрещнаха представителите на IGT за България Радка Москова и Даниел Москов (Alfastreet Trade BG).

“Страхотно е да срещнеш приятели, с които можеш да поддържаш бизнеса на високо ниво! Такива срещи водят до гарантирани успехи”, беше първият коментар за изложението на Даниел Москов.

Двамата демонстрираха новите разработки на IGT, сред които новият USwitch Clover Edition Purple 40-game pack включващ игри като Too Hot Too Fruity™, Wet ‘n’ Wild™ и 40 Hyper Hot™ с вълнуващи Wild опции и бонус безплатни игри.

Даниел Москов и Радка Москова – IGT        Снимка: BetNews.bg

Too Hot Too Fruity е плодова игра с 30 линии и топ печалба от 1000х залога. Волатилността е ниво 2 от 6. Wet ‘n’ Wild е силно волатилна (6 от 6), с 10 линии и максимална печалба 2000х залога. 40 Hyper Hot е също с максимална печалба 2000х залога, но е по-слабо волатилна – 2 от 6. Има 40 печеливши линии. И трите игри са с процент възвръщаемост между 95 и 97%.

USwitch Clover Edition Purple multi-game pack ще бъде в кабинет Cobalt™ 27 с два екрана с висока резолюция както и PeakSlant32™, които може да видите на снимката горе. Игрите са подадени за стандартизация и ще бъдат налични на българския пазар в Q3.

Marcel Uhlmann Снимка: BetNews.bg

Marcel Uhlmann (Product Market Manager EMEA) добави и допълнителна информация относно подобренията във визуализациите, направени за улеснение на играчите. Така например при USwitch Clover Edition Purple бутоните за преместване на страниците с игрите са номерирани, а не само означени, а на екрана на всяка страница иконите на две от десетте игри са уголемени, за да показват кои от игрите създателите от IGT препоръчват. Логото на пакета USwitch Clover Edition Purple е вмъкнато и при визуализацията на екрана.

Също така демонстрира и кабинетите с удължен овален екран PeakSlant49™, което осигурява нови възможности за по-завладяващи визуализации на бонус игрите, уайлд символите, функциите за автоматична игра и др. Така например някои от новите игри предлагат по-интересна визуализация на събираните в Pot (гърне) златни бонус монети, които след това се печелят като натрупана група.

Такава игра с натрупвания на монети е Power Coins™ Leprechaun Edition, която предлага комбинация с максимална печалба от 3761 х залога! Играта е със средна волатилност. Има 5 рила в 3 реда и 20 линии. Предлага бонуси от безплатни игри и увеличаващи се натрупвания на златните монети.

Може да видите PeakSlant49™ кабинетите на снимката зад Marcel Uhlmann.

Освен нови игри и кабинети, впечатление прави, че водещите разработчици на софтуер и игрални автомати се насочват към концепция за разработване на нови обединени джакпот решения. Ще ви запознаем по-подробно с това във втората статия за изложението, където ще ви представим новостите на EGT, Novomatic и Merkur. ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]