Новини

Крипто казина: Как биткойн отвори нов свят на онлайн хазарта

от Екип

21.04.2022Залаганията в онлайн казината в САЩ са незаконни във всички щати, освен шест под строг контрол, което затруднява потребителите да преместват пари в и извън регулирани интернет онлайн места за хазарт. Но тези правила не са толкова ефикасни, когато става въпрос за биткойн.

Интернет казината, които предлагат на потребителите начин да залагат с помощта на криптовалути, процъфтяват, заобикаляйки регулациите, докато работят и рекламират почти безнаказано. Десетки уеб сайтове, работещи извън САЩ, сега предлагат начин за бързо залагане, много от които с малко проверки на потребителите.

Онлайн хазартът нарасна значително през последните години в целия свят. В САЩ двадесет и два щата и Вашингтон, са легализирали онлайн спортните залагания. Онлайн казината, които работят извън САЩ и законно обслужват американците, трябва да се регистрират във всеки щат, в който оперират, и често полагат усилия да проверят физическото местоположение на своите клиенти. Те вземат депозити чрез кредитни карти или банкови преводи, в съответствие с федералните разпоредби за предотвратяване на пране на пари.

Криптовалутите също са в разгара на собствения си бум, като компаниите се борят да продават биткойни, етер и различни други цифрови активи. Един от всеки 5 американци е инвестирал, търгувал или използвал криптовалута, според скорошно проучване на NBC News.

Крипто казината също процъфтяват. Рекламирайки всякакви казино игри, тези уебсайтове често използват типични методи за плащане, като кредитни карти в допълнение към криптовалутите, биткойн и етер, които могат да се използват в онлайн версии на ротативки и рулетка. Повечето крипто казина не са базирани в САЩ, което прави правителствения надзор предизвикателство.

Проучване на компанията за анализ на блокчейн Chainalysis е установила, че в момента работят около 70 крипто казина и че са получили приблизително 2,8 милиарда долара досега тази година. Миналата година индустрията привлече 10 милиарда долара, показват данни на Chainalysis, което е увеличение с 64 процента спрямо 2020 г.

Няма държава, в която подобен хазарт да е законен. А в САЩ към днешна дата нито един щат не е разрешил директно хазарт с криптовалути.ОЩЕ НОВИНИ

image

Хазартни анимета забавляват с мисловни игри и стратегии

Кои са десетте най-известни рисувани филми за залагания? Високи залози, интригуващи мисловни игри, неочаквани стратегии и креативност – това са само част от вълнуващите елементи на така наречените „хазартни анимета“. През последните години те добиват особена популярност. „Аниме“ е термин, който традиционно обозначава създадените в Япония нарисувани анимационни филми и сериали. Съществуват много жанрове аниме […]

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]