Видео

Милена Цанкарска: Годината беше динамична и успешна за CT Interactive (ВИДЕО)

от Диян Костадинов

15.12.2022„Годината беше изключително динамична за екипа на CT Interactive. Посетихме доста международни изложения и сключихме добри сделки. Успяхме да дебютираме и на ключови пазари, като Словакия и Италия.” Това заяви в интервю за BetNews.bg Милена Цанкарска, ръководител на онлайн бизнес развитие за район EMEA на CT Interactive.

„Разширихме значително продуктовото портфолио. Предлагаме иновативни джакпот концепции, free спинове и редица други интересни неща за нашите клиенти”, допълни тя.

Според Цанкарска „ключов фактор за успеха на компанията е самият екип. Той е млад, сплотен и изграден от изключителни специалисти. Също така важни са игровият микс, който разработваме, качествените графики, математиката, която ползваме, саунд ефектите на игрите и разбира се нашето голямо желание за съвършенство, което се вижда в резултатите на нашите продукти.”

CT Interactive разширява дейността си на световния пазар
ПРОЧЕТИ

По време на Балканското изложение на развлекателната и игрална индустрия BEGE 2022 бе представена и новата игра на компанията, Fruitball Heroes, която е посветена на Световното първенство по футбол. Разбира се, посетителите на щанда на CT Interactive се запознаха и с останалите продукти от портфолиото на българския разработчик.

Милена Цанкарска сподели и впечатленията си за изложението BEGE 2022, на което тя е амбасадор. „Имам изключителното удоволствие 12 години да се занимавам с организацията на BEGE, а от 2020 г. активно навлязох в онлайн сектора, когато поех позицията мениджър бизнес развитие на CT Interactive. Новият екип на изложението се е справил изключително добре с организацията на събитието. Виждаме много нови изложители и голям посетителски интерес. Проведоха се и ключовите награди на игралния бизнес BEGE Awards 2022, където нашата компания спечели награда за най-добра онлайн игра на годината.”

За следващата  2023 г. от CT Interactive планират разширяване на продуктовия микс и засилване на присъствието на пазарите в Европа, Африка, Азия и Латинска Америка. „Ще представим много нови решения и иновации. Ще посетим ключови изложения за сектора и се надяваме на още повече успехи”, допълни Цанкарска.

Тя пожела на екипа и читателите на BetNews.bg весели и спокойни коледни празници и честити наградата за „медийни и маркетинг решения на годината”, която медията спечели на BEGE Awards 2022.

BetNews.bg с престижна награда от BEGE AWARDS 2022 (ГАЛЕРИЯ)
ПРОЧЕТИ

Какво още сподели ръководителят на онлайн бизнес развитие за район EMEA на CT Interactive Милена Цанкарска пред камерата на BetNews.bg, вижте във видеото.

YouTube video


ОЩЕ НОВИНИ

image

Фарьорските острови – спечелени на покер от краля на Дания през 1814 година

Фарьорските острови в момента са автономна област в кралство Дания. Те са разположени между Норвегия и Исландия. В превод името означава „овчи острови“. Гербът на островите е с нарисуван овен, който най-точно символизира наименованието им. Националното знаме е бяло с кръст в червено и синьо. Това е знак за принадлежността на държавата към другите скандинавски […]

image

Машините на GeWeTe не се плашат от еврото

Иновативни системи за боравене с пари в брой, подходящи за всички при управление на игрални зали и казина. Така с едно изречение може да опишем машините на немската компания GeWeTe, които през последните 30 години се доказаха като висококачествени, сигурни и надеждни решения при обработката на пари. Още повече на прага на предизвикателството за хазартните […]

image

Диян Станев е шампион на SPT High Stakes Edition

Диян Станев стана шампион в главното събитие на Smart Poker Tour – High Stakes Edition, след като направи сделка с Мартин Цанков. Така двамата спечелиха по 69 500 лв., а титлата бе за Станев. На трето място с награда от 36 000 лв. се класира Валери Савов, а четвърти с 26 000 лв. е Костадин […]