Видео

Наградите „Златна пика“: Кирил Груйчев с отличие „Индивидуални успехи”

от Диян Костадинов

04.01.2024Освен призовете за компаниите отличници в бранша за 2023 г., по време на първата „Гала вечеря на игралната индустрия“, състояла се в столичния хотел Hyatt Regency Sofia, бе връчена и специална награда за „Индивидуални успехи”. Тя бе заслужено спечелена от Кирил Груйчев, главен адвокат на СОХИДБ, за цялостния му принос в правната дейност на организацията и отстояване интересите на бранша.

За наградата

Груйчев благодари за това високо признание на организаторите и сподели пред камерата на медия BetNews, че „тази награда е за упоритостта на всички организатори на хазартни игри, членове на СОХИДБ“.

Адвокат Груйчев работи в сдружението през едни от най-трудните години за бранша по време на пандемията и е удовлетворен от постигнатите резултати, както в съдебните дела, така и с някои промени в законовата уредба в страната, които облекчиха условията за правене на бизнес. Той вярва в силата на обединението на компаниите в сферата, защото „държавата е наясно, че когато има отправено искане или изявление от страна на организацията, това е волята на всички нейни членове и не се налага тя да кореспондира със стотици фирми поотделно”.

Какво още каза адвокат Кирил Груйчев за работата си с институциите, правната рамка в България и позициите на бранша, може да видите във видеото.

 

Церемонията

Церемонията за връчване на наградите „Златна Пика” бе проведена за пръв път тази година с мащабно събитие в София, на което присъстваха над 250 представители на водещи български и световни компании в областта на хазарта. Организатори бяха СОХИДБ с подкрепата на първата хазартна медия в България BetNews.bg.

Наградите „Златна Пика” бяха разпределени в 10 категории, номинации за които се подаваха от над 100 члена на асоциацията чрез специално създадена за целта електронна форма. След това победителите бяха определени от специално жури.

Очаквайте и видео с интервюто на председателя на СОХИДБ Милен Тотев. Какво каза той пред камерата на BetNews по време на първата по рода си „Гала вечеря на игралната индустрия“, ще разберете съвсем скоро.ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]