Избор на редактора

Най-значимите хазартни медии в света

от Жана Софрониева

16.08.2023Хазартните медии отразяват най-важните, полезни и интересни новини в бранша. Без медиите ще е много по-трудно да сме в крак с новостите. Затова събрахме за вас някои от най-значимите хазартни медии в света.

Gambling News

Светът на онлайн хазарта не спира да расте и да се променя, като става все по-трудно за всеки, който има интерес да бъде в крак с най-новите събития. GamblingNews дава възможност да сте информирани в целия спектър от хазартни игри – електронни спортове, казина, спорт и Bitcoin.

Медията е лидер в индустрията и публикува актуални материали във всички основни сектори на игралната сцена. Тя предоставя информация за най-новите събития по отношение на хазарта – и наземен, и онлайн. Подходяща е за любители на хазарта и за инвеститори, като ги информира за най-забележителните и подходящи за тях новини. GamblingNews не само информира, но и обучава съвременните лидери в областта на хазарта, като създава възможности за разбиране на хазартната индустрия, като помага за свързването на бизнеса и играчите по цял свят.

iGaming Business

В медията iGB си партнират с лидери в хазартната индустрия, за да предоставят най-новото и атрактивно съдържание в igaming-а.

Там може да намерите хазартни новини, задълбочени анализи и проучвания, интервюта и уебинари. Те имат цифрови и печатни канали, като могат да се похвалят с 20-годишната си история.

От iGB имат опит и ненадмината мрежа от експертни сътрудници, обхващащи всички аспекти на хазартния сектор. Това означава, че получавате съдържание с най-високо качество от най-надеждния източник в индустрията.

iGB е най-утвърденият и уважаван доставчик на информация за интерактивните игри и хазартната индустрия. Медията има двуседмичен безплатен пробен период, който включва и достъп до дигиталните броеве на списанието.

Gambling Insider

Gambling Insider е B2B издание за игралната индустрия и уебсайт, който ежедневно публикува новини за световния пазар на хазартни игри.

Там може да намерите интервюта с лидерите в тази област, както и анализи. Те включват оператори на високо професионално ниво от Обединеното кралство и наземни американски хазартни гиганти.

Медията предлага експертна гледна точка по всички основни теми в индустрията – от онлайн регулацията в САЩ до разширяването на европейския пазар на хазартни игри – всичко това подкрепено с коментари и проницателни дебати от хора, които следят процесите отвътре.

Gambling Insider прави цялостен преглед на събитията във всички сфери на хазартната индустрия, като отразява най-значителните от тях през годината. Независимо дали сте доставчик на софтуер, оператор или партньор, медията е единственото място, от което се нуждаете, за да подпомогнете развитието на бизнеса си и да изпреварите конкуренцията.

G&M News

Мисията на G&M News е да предоставя на читателите си достъп до мнението на влиятелни ръководители, които взимат ключови решения в хазартния сектор. Благодарение на тази медия, можете да намерите информация за хора, идеи, технологии и бизнес информация за игрите.

Визията на G&M News е да се превърне в еталон за индустрията в създаването и разпространението на оригинално, разнообразно и интересно съдържание в световен мащаб. Медията се стреми да предостави свеж дизайн на сайта си и ексклузивни експертни доклади от индустрията.

Variety

Медията е най-авторитетният и надежден източник на развлекателни бизнес новини, признат и уважаван в целия свят. От 1905 г. ръководители и таланти в тази област се обръщат към Variety за ежедневни новинарски репортажи, проницателно отразяване на събитията и интелигентен анализ на най-известните играчи в индустрията.

Като водеща медия, която обхваща технологии с глобална перспектива, Variety е важно четиво в над 84 страни.

Медията е достъпна в печатен и в цифров формат, като остава водещ източник на новини от развлекателния бизнес. Първокласното съдържание на Variety има безброй награди и се разпространява в цял свят чрез социалните платформи и чрез други разнообразни канали.

Има възможност за абонамент, който предлага анализи на индустрията, доклади, както и достъп до видео архиви от срещи на върха и уебинари.

Bettingexpert

Това е най-голямата общност за спортни залагания в света. Експертните типстъри споделят прогнозите, ръководствата и съветите си за предстоящите спортни събития и предоставят на последователите си материали, предвидени за различни букмейкъри.

Там може да бъде намерено и образователно съдържание, което да помогне на хората, които залагат – и на опитни, и на начинаещи, за да разработят по-силни стратегии за залагане.

В Bettingexpert може още да четете новостите от индустрията и от общността на експертите по залагания. Ако искате да подобрите стратегията си залагане или се интересувате от изучаването на основите на залаганията, може да се запишете в академията на сайта.

Тя е с определена учебна програма от 6 урока и е напълно безплатна за хората, които желаят да се присъединят. В Bettingexpert може да намерите също задълбочени статистически данни за залагания и общ преглед на коефициентите на букмейкърите.ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]