За нас

Bet News представя игрална зала Фламинго в Димитровград!
„Фламинго Бет“ в Димитровград отваря врати на 13 октомври 2007 година. Още с откриването си се утвърждава като една от най-посещаваните зали в града, като и до днес се радва на присъствието на клиенти от цяла България и извън нея.

Обектът е на два етажа с обща площ 160 м2  и работи денонощно. За силния интерес и високата посещаемост имат принос както стилната и уютна обстановка, така и качественото обслужване.

Екипът на залата се състои от дружелюбни и задружни млади хора, които са достатъчно компетентни да отговорят на всички въпроси. Те предлагат бързо обслужване, дори и в най-натоварените моменти.

Политиката на работа с клиенти на „Фламинго БЕТ“ е насочена изцяло в посока честност и коректност към посетителите. Постоянно се търси обратна връзка от тях, за да се поддържат добри отношения.

Какви са актуалните бонус игри и промоции?
Емблематична част от интериора е колелото на късмета, което освен че придава изисканост, се използва също при провеждането на седмичните и месечните бонус игри.

Общият брой на игралните места е 37 броя, а машините са от най-висок клас, съобразени с новите тенденции. Повечето от тях са на EGT и EGT Multiplayer Те са разположени на двата етажа, като на втория има и електронна рулетка. Има табла, на които са показвани всички активни джакпот мистерии.

Всеки петък има бонус игра от 21:00ч. до 22:00ч., както и допълнителна в последния петък от месеца в същите часове. В неделя посетителите могат да се възплзват от т.нар. „бомби“ (1500 лв.) от 09:00ч. до 13:00ч. Минималният залог е 0.20 лв., а максималният е 60 лв.

От 2017 г., когато залата на „Фламинго“ в Димитровград е отпразнувала своя 10-ти рожден ден, има традиция поне веднъж годишно, а понякога и по-често, да се организират грандиозни партита. Обявяваните наградни фондове винаги са между 5000 и 10 000 лв. Те се печелят чрез забавни и интересни игри. Най-впечатляващо отбелязаният празник досега е 15-ият рожден ден на залата, когато специален гост бил Тони Стораро.

Къде да откриеш Фламинго – Димитровград?
Адресът на залата е  бул. „Стефан Стамболов“ 2 – точно срещу Неделния пазар в Димитровград – най-големият открит пазар на Балканите, известен не само у нас, но и в чужбина.

В близост има спирка на автобус №2, а от другата страна на булеварда винаги има таксита. Точно пред входа на залата се намира големият общински паркинг, който е безплатен през делничните дни. В петък и през почивните дни е платен заради пазара, но от „Фламинго Бет“ са се погрижили да осигурят предварително заплатени парко места за всички свои посетители.Екстри
  • Wi-fi
  • Превоз
  • 24/7 отворено
  • Бар
  • Паркинг


Провайдъри
  • EGT
Бонус игри

Коментари