За нас

Bet News представя игрална зала Фламинго в Хасково!
Игрална зала „Фламинго Бет“ отваря врати в град Хасково на 16.04.2014 г. Както и в другите обекти, така и тук обслужването е на най-високо ниво – качествено и бързо. Екипът се състои от усмихнати, приятни и позитивни млади хора, които са на разположение за въпроси. Те могат да разяснят всичко за бонусите, мистериите и допълнителните игри.

Общата площ на залата е 200 м2. Интериорът е изискан и стилен благодарение на декоративните панели по стените и красивите тапети. Таванът наподобява небе и придава усещането, че човек е на открито. Това спомага и за добрата осветеност на помещението, което от своя страна увеличава приветливостта и свежестта на залата.

Какви са актуалните бонус игри и промоции?
В обекта има бонуси три пъти в седмицата – т.нар.  „бомби“ с печалби по 1500 лв. – в понеделник, сряда и петък от 18:00 ч. до 22:00 ч. Игралните места са 45, като техниката е предимно на EGT и EGT Multiplayer. Минималният залог на слот машините е 0.20 лв., а максималният – 60лв. И в тази зала интериорът е допълнен от колелото на късмета, което се използва при провеждането на най-различни бонус игри.

Често се организират партита със специални гости, като досега участие са взели DJ Decko, Гери-Никол, Тита и други. Събитията са изпълнени с много забавление, печалби и незабравими емоции, като обявяваните наградни фондове обикновено са между 5000 и 10 000 лв.

Къде да откриеш Фламинго – Хасково?
Ще откриеш залата на „Фламинго Бет“ на площад „Общински“ №3. Тя се намира в близост до общината, централната пешеходна алея и спортната зала.

Залата има два входа, единият от които е непосредствено до бариерата на паркинга за общината, а другият, заден вход, води към подземен паркинг, който е специално направен за клиентите.Екстри
  • Wi-fi
  • 24/7 отворено
  • Бар
  • Паркинг


Провайдъри
  • EGT
Бонус игри

Коментари