За нас

Bet News представя игрална зала Lucky Games в Асеновград!
Залата на Lucky Games в Асеновград има приятна и спокойна обстановка. Там Ви очаква изключително любезен персонал и около 22 игрални места с най-модерната и разнообразна техника в града – електронна рулетка, IGT, Novomatic, Apex, Bell Link на General, Premier. За залите на Lucky Games коректността и доброто отношение са ключ към клиента. Освен това, всички посетители могат да избират марков алкохол от безплатния бар с подбран асортимент.

Какви са актуалните бонус игри и промоции?
Игралната зала предлага богато разнообразие от индивидуални мистерии, бонус игри и атрактивна джакпот система. Посетителите на залата могат да се възползват от клиентска карта с привилегировани бонуси, а за всички гости на хотел „Сани“ е осигурен допълнителен бонус.В залата имате възможност да играете на различни видове машини с много разновидности на игрите. Минималният залог на игралните автомати е 20 ст., а максималният е 50 лв.

Къде да откриете Lucky Games в Асеновград?
Обектът в Асеновград е част от веригата зали на Lucky Games и се намира в началото на града, близо до центъра. Мястото е лесно за намиране – позиционирано е в сградата на хотел „Сани“ и има два входа. Паркингът е достъпен за клиенти на хотела и на залата.Екстри
  • Бар
  • Паркинг


Провайдъри
  • EGT
  • Apex
  • Други
Бонус игри

Коментари