Esports

Екипът на Bet News предупреждава, че хазартните игри са забранени за лица под 18 години!

Препоръчани букмейкъри от Bet News

Начален бонус спорт:
300% до 30 лв. бонус
Еднократно за всеки клиент
Вземи 300% до 30 лева начален бонус за едно незабравимо СПОРТНО изживяване в Palms Bet.
5,0 rating
5.0
Правила и Условия
Начален бонус спорт

Всеки клиент може да се възползва САМО Веднъж от „Начален Бонус Спорт”.
За да се възползваш от „Начален Бонус Спорт”, се изисква успешен депозит.

*Оферта „Начален Бонус Спорт” е валидна само за разигравания в секции Спорт и На Живо в palmsbet.com и не може да се използва за залози на други игри. Разигравания, направени в секцията казино, джакпот и виртуални, няма да се зачитат в полза на условията за разиграване на бонуса.
Bonus Box Нов Клиент:
Ти избираш бонуса
Ексклузивно BONUS BOX на winbet.bg
Могат да се възползват всички клиенти, които нямат осъществен депозит до момента в игралния си профил.
4,3 rating
4.3
Правила и Условия
НАЧАЛЕН БОНУС Спорт

1. НАЧАЛЕН БОНУС СПОРТ е валиден само за нови играчи, които нямат предишни регистрации с реални средства на winbet.bg.
2. Всеки играч може да се възползва от бонуса само веднъж.
3. НАЧАЛЕН БОНУС СПОРТ може да бъде получен само с първия депозит, не и с последващи депозити.
4. Само залози направени в спортната секция ще се зачитат в полза на условията за разиграване на бонуса.
5. За да активирате НАЧАЛЕН БОНУС СПОРТ трябва да въведете бонус код S2020 при първия си депозит, в обозначеното за това поле.
6. Сумата на бонуса е 200% сумата на депозита. Например, ако депозирате 100 лв. ще получите още 200лв. бонус и ще разполагате с 300 лв. за игра.
efbet Бонус:
200 лв. Начален Бонус
За нови клиенти
Сега е точният момент да се регистрираш и да грабнеш 200 лв. Начален бонус.
4,0 rating
4.0
Правила и Условия
Нови Клиенти

Офертата е валидна само за нови клиенти, регистрирани след 01.03.2019 г. Офертата важи само за български граждани и лица пребиваващи на територията на Република България.
Офертата важи за регистрации, направени в промоционалния период след 00:00ч. на 01.03.2019 г.

*Офертата може да бъде използвана веднъж. При осъществяване на залог, направен със сумата на бонуса (или част от него), Вие се съгласявате с всички правила и условия, упоменати по-долу.

Какво представляват електронните спортове?

 • В миналото компютърните игри се приемаха единствено като начин за забавление и прекарване на свободното време. Но знаехте ли, че в днешно време най-добрите играчи в сферата се състезават в турнири с наградни фондове за милиони долари? В последните години около видео игрите се зароди цяла една нова индустрия, наречена електронни спортове.
 • Електронните спортове/eSports са състезания по компютърни игри между реални играчи и отбори във виртуална среда. Сред основните фактори, които спомогнаха за бързия ръст на индустрията, са:
  • Огромен зрителски интерес
  • Привличането на големи компании и брандове като инвеститори и спонсори на отбори
  • Голям брой платформи, които излъчват събития на живо
  • Възможността за залози
 • В глобален мащаб се провеждат десетки хиляди турнири по електронни спортове, но букмейкърите обикновено предпочитат да отразяват събитията с най-голям зрителски интерес и масивни наградни фондове. Можете да гледате в реално време мачовете в платформи за видеосподеляне като YouTube и Twitch. Вече има и доста телевизии, които включват в програмата си подобни събития.
 • Все повече eSports отбори в света носят на екипите си логото на компания за спортни залози, а много български букмейкъри вече предлагат в платформите си възможност за залагане на двубои от сферата на електронните спортове

Предимства на електронните спортове

 • По-високи коефициенти в сравнение с реалните спортове
 • Голям брой турнири и състезания в различни дисциплини
 • Нов вид формати и залози
 • Бързина и удобство на залагане
 • Достъп от компютър или мобилно устройство
 • Възможност за залози на живо

Стратегии

 • Както и при традиционните спортове, за да бъдете успешни в залозите на електронни спортове, е нужно да спазвате няколко основните правила и съвети:
 • Проучете различните варианти
  Съберете информация за различните видове компютърни игри и техните правила. Разберете кои са най-големите събития и състезания в електронните спортове, кои играчи или отбори се считат за фаворити. Предварителните проучвания са в основата на всяка добра прогноза.
 • Изберете любима игра
  Когато залагате на електронни спортове, се фокусирайте над точно определен вид игра. Такава, която по принцип обичате да играете или следите с интерес. Ако изберете дисциплина, която ви харесва, това най-малкото означава, че разбирате правилата и как протичат двубоите в нея. По този начин ще ви бъде приятно да следите и срещите на живо между различните професионални играчи и отбори. Това ще ви даде нужното предимство при пускането на залог.
 • Следете новините
  Както и при традиционните спортове, ако следите внимателно информацията за даден отбор (кои играчи са в добра форма и кои са контузени), ще можете да вземете по-правилно и информирано решение, когато залагате.

Видове електронни спортове

 • Сред най-популярните дисциплини в електронните спортове са: DotA 2, League of Legends, StarCraft 2, WarCraft 3, Counter Strike: Global Offense, Overwatch, Hearthstone, Call of Duty, Fortnite, FIFA и др.
 • Различните компютърни игри имат своите специфични характеристики и правила, което води съответно и до специфични видове залози. При събитията в секция “Електронни спортове/esports” на букмейкърите можете да залагате на: залози за точен резултат, победител в състезание, победител в определен рунд или на дадена карта, отбор да спечели поне една карта, хендикапи, оувър/ъндър килове, кой ще вземе “първа кръв”, кой ще убие първия дракон и т.н.
 • Макар и далеч от популярността на стандартните спортни залози, електронните спортове заемат все по-голям пазар и привличат стабилен интерес сред любителите на бетинга. За популярността им говори и факта, че вече се обмисля включването на електронни спортове в Олимпийските игри! Залозите на електронни спортове ще ви предложат нещо ново и интересно. Очаква ви голям избор от различни дисциплини, турнири и състезания – една изцяло нова спортна вселена! А по-високите коефициенти могат да ви донесат и много добри печалби!

Въпроси и отговори:

Нашият екип подбира топ сайтове за онлайн залози и игри, анализира ги и ви представя информацията в удобен вид. По този начин се стремим да ви помогнем в избора на сайт за залози.

Нашият екип подбира топ сайтове за онлайн залози и игри, анализира ги и ви представя информацията в удобен вид. По този начин се стремим да ви помогнем в избора на сайт за залози.

Нашият екип подбира топ сайтове за онлайн залози и игри, анализира ги и ви представя информацията в удобен вид. По този начин се стремим да ви помогнем в избора на сайт за залози.

Нашият екип подбира топ сайтове за онлайн залози и игри, анализира ги и ви представя информацията в удобен вид. По този начин се стремим да ви помогнем в избора на сайт за залози.