Виртуални спортове

Екипът на Bet News предупреждава, че хазартните игри са забранени за лица под 18 години!

Препоръчани букмейкъри от Bet News

Начален бонус спорт:
300% до 30 лв. бонус
Еднократно за всеки клиент
Вземи 300% до 30 лева начален бонус за едно незабравимо СПОРТНО изживяване в Palms Bet.
5,0 rating
5.0
Правила и Условия
Начален бонус спорт

Всеки клиент може да се възползва САМО Веднъж от „Начален Бонус Спорт”.
За да се възползваш от „Начален Бонус Спорт”, се изисква успешен депозит.

*Оферта „Начален Бонус Спорт” е валидна само за разигравания в секции Спорт и На Живо в palmsbet.com и не може да се използва за залози на други игри. Разигравания, направени в секцията казино, джакпот и виртуални, няма да се зачитат в полза на условията за разиграване на бонуса.
Bonus Box Нов Клиент:
Ти избираш бонуса
Ексклузивно BONUS BOX на winbet.bg
Могат да се възползват всички клиенти, които нямат осъществен депозит до момента в игралния си профил.
4,3 rating
4.3
Правила и Условия
НАЧАЛЕН БОНУС Спорт

1. НАЧАЛЕН БОНУС СПОРТ е валиден само за нови играчи, които нямат предишни регистрации с реални средства на winbet.bg.
2. Всеки играч може да се възползва от бонуса само веднъж.
3. НАЧАЛЕН БОНУС СПОРТ може да бъде получен само с първия депозит, не и с последващи депозити.
4. Само залози направени в спортната секция ще се зачитат в полза на условията за разиграване на бонуса.
5. За да активирате НАЧАЛЕН БОНУС СПОРТ трябва да въведете бонус код S2020 при първия си депозит, в обозначеното за това поле.
6. Сумата на бонуса е 200% сумата на депозита. Например, ако депозирате 100 лв. ще получите още 200лв. бонус и ще разполагате с 300 лв. за игра.
efbet Бонус:
200 лв. Начален Бонус
За нови клиенти
Сега е точният момент да се регистрираш и да грабнеш 200 лв. Начален бонус.
4,0 rating
4.0
Правила и Условия
Нови Клиенти

Офертата е валидна само за нови клиенти, регистрирани след 01.03.2019 г. Офертата важи само за български граждани и лица пребиваващи на територията на Република България.
Офертата важи за регистрации, направени в промоционалния период след 00:00ч. на 01.03.2019 г.

*Офертата може да бъде използвана веднъж. При осъществяване на залог, направен със сумата на бонуса (или част от него), Вие се съгласявате с всички правила и условия, упоменати по-долу.

Какво представляват Виртуалните спортове?

 • Знаехте ли, че съществува спорт, в който различните събития се провеждат на всеки няколко минути, играчите никога не се изморяват и можете да залагате по всяко време на денонощието?
 • Виртуалните спортове представляват компютърни симулации на реални спортове, които протичат в много кратък период от време (за броени минути). Крайният резултат се определя от специален алгоритъм, т.нар. Random Number Generator, и е на абсолютно случаен принцип. Софтуерът генерира шансовете за всеки един от участниците в състезанието и на базата на тях определя коефициентите. След това имате около 90 секунди до началото на събитието, в които можете да поставите залозите си.
 • Виртуалните спортове много напомнят компютърна игра. Може да проследите самото събитие с картина, която представлява висококачествена анимация. При някои букмейкъри има добавен дори звук – глас на коментатор, който анализира в реално време случващото се в спортното състезание.
  (специално в случая с виртуалните спортове бих сложила видео от YouTube, което да демонстрира по-добре за какво става въпрос)
 • Залагането на виртуални спортове е интересно и увлекателно занимание, което може да ви донесе солидни печалби. Симулациите съчетават в себе си динамиката на залозите на живо и високите коефициенти на рисковите прогнози. Ако искате да опитате нещо по-нетрадиционно, може би това е подходящият за вас спорт.

Предимства на Виртуалните спортове

 • Бързина на провеждане на спортните събития (под 10 минути) и съответно при изплащане на залозите
 • Интервалът между отделните кръгове на виртуалните състезания е едва няколко минути
 • По-високи коефициенти в сравнение с реалните спортове
 • Не се влияят от ограниченията и графика в провеждането на спортове на живо
 • Наличие на експертен коментар, интерактивна графика и реалистични звуци
 • Лесен достъп от компютър или мобилно устройство
 • Бързина и удобство на залагане
 • Денонощно обслужване и съпорт на български език
 • Избор от стотици спортни събития
 • Голям избор от методи за депозиране и теглене

Видове Виртуални спортове

 • При виртуалните спортове можете да залагате на много и разнообразни видове спортни дисциплини – футбол, тенис, състезания с хрътки, конни надбягвания, тенис на маса, стрелба с лък и много други. Предлагат се залози в различни състезания и лиги: Лига Европа, Английска Висша Лига, Световни първенства и т.н.
 • Както и при реална футболна среща, във виртуалните мачове можете да заложите на краен победител, точен резултат, брой голове, брой корнери, брой жълти картони и т.н.

Стратегии

 • Залозите на виртуални спортове са перфектният избор за хората, които обичат игрите на късмета. Вместо да отделяте време и усилия да анализирате спортни статистики, можете да се впуснете във виртуалния спортен свят и да откриете ново и интерактивно забавление.
 • При виртуалните спортове познаването на крайния резултат е въпрос на късмет, тъй като изходът от даденото събитие се определя на случаен принцип от софтуер. Затова тук е по-трудно да се определят вероятностите за успех и да се формулират конкретни стратегии. Все пак, опитайте да се придържате към следните два съвета:
  – Не се предоверявайте на коефициентите – както и при реалните спортове, понякога ще има изненади.
  – Не свързвайте виртуалните спортове с реалните. Пример: виртуалните футболни отбори са базирани на реални такива, но с това се изчерпват приликите между тях. Не се водете по името на отборите, за да се ориентирате за крайния резултат от двубоя.
 • Ако искате да опитате късмета си с виртуалните спортове, разгледайте различните букмейкъри и сравнете предлаганите от тях коефициенти и условия на игра.

Въпроси и отговори:

Нашият екип подбира топ сайтове за онлайн залози и игри, анализира ги и ви представя информацията в удобен вид. По този начин се стремим да ви помогнем в избора на сайт за залози.

Нашият екип подбира топ сайтове за онлайн залози и игри, анализира ги и ви представя информацията в удобен вид. По този начин се стремим да ви помогнем в избора на сайт за залози.

Нашият екип подбира топ сайтове за онлайн залози и игри, анализира ги и ви представя информацията в удобен вид. По този начин се стремим да ви помогнем в избора на сайт за залози.

Нашият екип подбира топ сайтове за онлайн залози и игри, анализира ги и ви представя информацията в удобен вид. По този начин се стремим да ви помогнем в избора на сайт за залози.