Избор на редактора

Palms Merkur вече е част от Националната хазартна карта BetGuide

от Жана Софрониева

17.05.2023


Палмс Меркюр Казинп


BetNews ви представя верига игрални зали Palms Merkur, която вече е част от Националната хазартна карта BetGuide. Компанията има 12 игрални зали в България с модерен интериор. Обектите на Palms Merkur се намират на ключови места в различни квартали на столицата, както и в градовете Благоевград, Стара Загора, Пловдив, Казанлък, Русе.

Всеки един обект на Palms Merkur разполага с безплатен паркинг, бар и много други удобства, които да гарантират комфорта на посетителите. Запазената марка на веригата е позитивната и спокойна обстановка, професионалното обслужване, приятелско отношение към клиентите и безупречната хигиена.

Верига игрални зали Palms Merkur предлага на своите клиенти разнообразен слот микс, Alfastreet рулетка, атрактивни игри и бонуси. За новите и за лоялните клиенти има различни промоции. Два-три пъти годишно се организират тематични партита с впечатляващ награден фонд.

Едно от нещата, което отличава Palms Merkur, това е „Hеart Rаte“ – визуализация в реално време с актуална информация, която отразява процента на печалбите на клиентите от тяхната игра. Другото е „Win to Win More“ – натрупване на мистери джакпот нива от печалбите на клиентите.

Благодарение на представянето на залите от верига Palms Merkur в BetGuide, вече можете да добиете представа за следните неща:

  • Къде точно се намират залите и как да ги намерите по-лесно;
  • Какви са актуалните бонус игри и промоции;
  • Какви удобства предлага всеки един обект;
  • Как да откриете любимото си място за игра в социалните мрежи;
  • С колко игрални машини или места разполагат;
  • Каква е рекордната печалба, спечелена в залите;
  • Кои са трите най-предпочитани игри от посетителите;
  • Какъв е минималният и максималният залог;
  • С какво тази верига зали се различава от останалите.

Освен Palms Merkur, в BetGuide може да намерите и други вериги казина и игрални зали в България. Целта на Националната хазартна карта е да покаже физическите игрални обекти, които да станат още по-популярни сред любителите на хазартни игри. Всички игрални зали и казина са представени с кратка информация, която включва описание, снимки, контакти, актуални игри, бонуси и промоции.

Екипът, който работи по Националната хазартна карта, се стреми допринесе за постигането на още по-добри резултати на всеки един обект. Представяме залите и казината по иновативен начин, който да събуди любопитството на играчите. Така те могат да открият кой от представените обекти предлага най-добрите условия за игра и е най-подходящ за тях.ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]