Полезно

Популярни слот игри: 40 Super Hot

от Диян Костадинов

26.05.2022Слот игрите, наричани още ротативки, са изключително популярни сред любителите на залаганията и можете да ги откриете както в казина и игрални зали, така и онлайн. Съществува богато разнообразие и в тази нова рубрика на сайта BetNews.bg ще ви представяме най-популярните и интересни от тях.

Какво представляват казино ротативките

Най-общо казано, слот игрите представляват въртящи се барабани с изобразени символи върху тях. Първоначално тези барабани са били механични и все още има такива игрални автомати, но с развитието на технологиите игрите от години са основно анимирани. Изобразените символи могат да бъдат най-различни: плодове, мистични фигури, злато, диаманти, цифри и така нататък. При завъртане на барабаните символите се въртят и спирането им в определена подредба носят или не носят печалба. Печеливша комбинация обикновено представлява 3-5 еднакви символа подредени по права линия, диагонал или друг вид предварително определена последователност.

Линиите, на които се залага и играе могат да са различен брой: 5, 15, 20, 40 и т.н. Освен характерните символи за играта, понякога има и два специални символа – Wild и Scatter. Те са различни за всяка игра, но появата им обикновено е свързана с печалба или бонуси. Символите Wild могат да заместят всеки символ и така да образуват печеливша линия. С появата си на екрана символ Scatter носи начало на бонус рундове, участие в безплатни завъртания, дори и джакпоти.

40 Super Hot

Ще започнем представянето на популярни игри с 40 Super Hot. Тя е създадена от известната българска компания „Euro Games Technology”, позната с краткото си име EGT. Играта е наследник на 20 Super Hot , но за разлика от предшественика си, тук има двойно повече линии и някои допълнения.

Правила на играта

Тя спада към така наречените плодови ротативки и както показва името, основните символи на нея са плодовете: диня, сливи, череши, лимони, портокали и грозде. Играта има и два специални символа. Wild – представлява числото „7“ и заменя останалите основни символи, за да се постигнат печеливши комбинации. Scatter – това е символът „Звезда“ и е най-силният и най-добре изплащащ се в играта. Подредбата на от 3 до 5 седмици или звезди в линия също носи печалба. Най-високата комбинация в играта е при 5 звезди, което ви носи печалба от 20000 кредита.

След като активирате играта ще видите пет колони (барабани), на които се въртят символите. На разположение е специална таблица, в която са посочени съществуващите комбинации. Печелите когато някой символ се падне 3, 4 или 5 пъти на игралния екран в линия.

Ако имате нужда от помощ, може да видите печелившите комбинации от бутона с буква „i”, който се намира в долната лява част на екрана. В помощното меню ще се запознаете с бонусите, както и с разположението на печелившите линии. Има бутон за кредити, с който да умножавате залога си. Налице са няколко бързи бутона – 40, 80, 200, 400 и 800, като с тях можете директно да определите размера на залога.

Бонуси и джакпоти

40 Super Hot предлага бонус ниво, в което имате шанса да удвоите печалбата си. Това става като натиснете бутон „Gamble”. След това трябва да познаете цвета на картата – черен или червен. Имайте предвид, че тук можете да удвоявате печалбата, но и да изгубите всичко, което сте спечелили с един грешен ход.

Друга бонус игра е „Джакпот мистерия“. Тя се пада на случаен принцип и при нея на екрана се показват 12 карти с лицето надолу. Трябва да обърнете 3 карти, при които има съвпадение на бои. Разработчикът EGT е дал възможност да спечелите четири джакпота за боите спатия, каро, купа или пика. Най-високият джакпот е, ако познаете 3 пики.

Процент на възвращаемост

Това е един от важните показатели за всяка игра. Възвращаемостта на 40 Super Hot е около 96% RTP (Return-to-player). Това означава, че 96% от всички направени залози се връщат към играчите, а в казината остават 4%. Все пак, нужно е да се процедира разумно и действията да се обмислят.ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]