Полезно

Популярни слот игри: Burning Hot

от Диян Костадинов

02.06.2022В тази втора част на поредицата „Популярни слот игри” ще ви представим Burning Hot. Тя е разработка на Euro Games Technology (EGT) и спада към така наречените плодови игри. Графиката е добра и не се отличава от останалите сходни игри на EGT.

Правила

На екрана ще видите 5 колони (барабана), на които се въртят плодови символи. Играта има 5 фиксирани печеливши линии, на които могат да се получат различни комбинации. За да спечелите, трябва на една от линиите да се подредят три, четири или пет еднакви символа. След като определите залога си, стартирате завъртането и когато въртенето прекъсне, ще видите дали имате печеливша комбинация или не.

Основните символи в играта са: Череши, Лимони, Портокали, Сливи, Диня, Грозде, Камбанка и Седмица. Има и специални символи – търсеният от всички играчи уайлд, а освен това интересното е, че тук има не един, а два скатера.

Wild символът представлява Детелина. Тя може да замести всички други символи, които се появят на 2-ри, 3-ти и 4-ти рил, с изключение на скатер. По този начин, ако липсва плодов или друг символ, но имате Детелина, тя ще допринесе за появата на печеливша комбинация.

Специалното на Burning Hot е, че съдържа не един, а цели два Scatter символа. Първият представлява знака долар „$”, а втория е във формата на Звезда. Може да проверите в помощното меню на играта колко ще е печалбата ви, ако някой от тези символи се падне, спрямо залога, който сте определили.

Играта има 5 фиксирани печеливши линии, по които да се появят комбинациите от символи, носещи съответната награда. Може да видите разпределението на линиите по барабаните като да натиснете бутона за помощ (i). След таблицата с печалбите има графики, на които са изобразени всички 5 печеливши линии.

Бонус ниво

Играта предлага опция за удвояване на печалбата. Когато направите печеливша комбинация, имате право да опитате да удвоявате наградата. Това е по желание и става като натиснете бутон „Gamble”. Тогава ви се отваря допълнителен рунд, където ще видите карта обърната с гръб. Трябва да познаете нейния цвят – червен или черен. Това може да се повтори до три пъти и ако прогнозата ви е вярна, всеки път печалбата ви се умножава х 2. Ако сгрешите цвета, губите цялата награда от рунда.

Джакпот ниво

И в тази игра производителите са добавили джакпот мистерия, която се появява на случаен принцип. Ще видите 12 карти обърнати с гръб. Задачата ви е да обърнете 3 карти от една боя – спатия, каро, купа или пика. За всяка от четирите бои има съответна сума за джакпот, като стойността е описана в екрана към самата игра.

Процент възвръщаемост

Процентът RTP (Return-to-player) на Burning Hot е 96,45%, което не е малко и означава, че играта може да дава чести печеливши комбинации. Волатилността на играта е 2 от 5, тоест от ниска към средна. Повече за значението на волатилността на игрите, може да видите в статията Кои слот игри са подходящи за вас.

Разновидности

Burning Hot има и разновидности с повече линии като: 20 Burning Hot, 40 Burning Hot, 100 Burning Hot, а също и варианти с повече рилове (барабани), например 40 Burning Hot 6 Reels.

В заключение можем да кажем, че със своите два скатер символа, бонус и джакпот ниво, както и добрият процент възвръщаемост, играта е доста интересна. Burning Hot предлага само 5 печеливши линии, но пък това ви позволява да правите по-ниски залози и пак да имате шанс да спечелите. Разбира се, всичко трябва да е съобразено с вашите предпочитания и възможности.

Може да видите и първата част от рубриката, в която ви представихме играта 40 Super Hot като натиснете ТУК.ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]