Полезно

Популярни слот игри: Zentaurus

от Диян Костадинов

15.06.2022Zentaurus се появява през 2015 г. и е една от хитовите игри на немският разработчик Merkur Gaming. Брандът е част от Gauselmann Group, в която работят над 14 000 служителя по света, а оборотът на компанията преди пандемията през 2019 е бил 3 милиарда евро.

Основна информация за играта

От гръцката митология Zentaurus е известен като див и неподатлив характер. Но в тази игра Zentaurus ще ви помогне да спечелите. Темата на графичното оформление е древната цивилизация.

Играта е с 5 барабана (рила) с 3 реда символи.  Съдържа 20 линии.

Снимка: merkur-gaming.com

Символи и правила

Wild символа е образът на митичният герой, който замества всички символи с изключение на скатерът, който изглежда като древногръцка златна монета. 1x, 2x, 3x или 4x уайлд символа в печеливша комбинация умножават печалбата съответно по 2, 4, 8 или 16 пъти.

В Zentaurus са включени и безплатни игри, като 3x скатера  дават бонус от 10 безплатни игри.

Специфичното е, че по време на безплатните игри е активна функцията Superspin, което означава, че спечелилите символи остават на линията, а останалите символи продължават да се въртят и така печелившите комбинации могат да се натрупват. Това увеличава общата печалба.

Безплатните игри могат и да бъдат повторени.

Вижте символите и печалбите в играта на следващата картинка:

Снимка: merkur-gaming.com

Тъй като броят на линиите е фиксиран, трябва само да определите размера на залога си и да натиснете бутона за старт, за да завъртите барабаните и да видите дали печелите.

Волатилността на Zentaurus е висока (максималното ниво 5), което означава, че може да имате наистина големи печалби, но разбира се, печелившите комбинации се падат по-рядко.

Процентът възвръщаемост (RTP) e 96%, което в съчетание с високата волатилност, безплатните игри с функцията Superspin и уайлд символ с множител на печалбите, определено правят играта много атрактивна и обичана от привържениците на високия адреналин!

Можете да разгледате и другите статии от поредицата Популярни слот игри, които ще откриете в раздел Полезно на сайта.ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]