Лотария

Самотна майка спечели от лотарията и сподели печалбата си с 20 непознати

от BetNews

22.07.2022


Снимка


Самотна майка от Кентъки спечели шестцифрен джакпот и реши да сподели наградата си с 20 непознати. Кристъл Дън е заложила 20 долара в Bank Buster Jackpot Instant Play, онлайн лотарийна игра, която тя играе за забавление.

Секунди след залога получава съобщение, че тя току-що е спечелила 146 351 долара.

„Никога не съм мислила, че ще спечеля нещо подобно, но това показва, че може да се случи“, казва печелившата. 42-годишната Дън, самотна майка на трима сина, решила да направи добро веднага след като взела чека си за 103 909 долара след данъци.

Спира пред верига супермаркети и купува 20 подаръчни карти за 100 долара.

„Току-що получих този невероятен подарък и исках да го споделя“, казва тя пред Washington Post.

С малко помощ от персонала на супермаркета, Дън раздава подаръчните карти на непознати, които били в магазина. „Много хора не вярваха“, разказва печелившата. Някои дори поискали да я прегърнат.

След трудно детство, местене от приемен дом в приемен дом, Дън бяга на 16-годишна възраст и оттогава се грижи сама за себе си. Въпреки нелекия си живот, тя се гордее с постигнато досега и децата си.

Щастието явно не се измерва само с пари

Друга интересна ситуация със спечелили от лотарията се случи този месец във Великобритания, съобщава BBC.

Шофьор на камион и съпругата му, които  спечелили 3,6 милиона паунда от лотарията, сметнали, че първата им покупка след печалбата … трябва да е чесалка за 17 паунда.

52-годишният шофьор бил на работа, когато съпругата му Хелън му звъннала, за да му каже, че са спечелили от тегленето на EuroMillions на 12 юли.

Хелън каза, че е била вкъщи с 21-годишната им дъщеря, когато е получила имейл, за да й съобщи за печалбата, но първоначално  помислила, че съобщението може да е измама.

Но след като се обадила в Националната лотария за проверка, тя съобщила добрата новина на съпруга си. Изданието съобщава, че все пак двойката се оказва не толкова скромна – купили си нов дом кола.ОЩЕ НОВИНИ

image

Хазартни анимета забавляват с мисловни игри и стратегии

Кои са десетте най-известни рисувани филми за залагания? Високи залози, интригуващи мисловни игри, неочаквани стратегии и креативност – това са само част от вълнуващите елементи на така наречените „хазартни анимета“. През последните години те добиват особена популярност. „Аниме“ е термин, който традиционно обозначава създадените в Япония нарисувани анимационни филми и сериали. Съществуват много жанрове аниме […]

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]