Видео

Седмицата накратко: Казината вече знаят кой е зависим от хазарта, приходите от облачни игри се увеличават рязко

от BetNews

29.05.2023Най-важните новини и събития от последните седем дни

Нова електронна услуга на НАП дава възможност на бизнеса да обменя информация пряко и автоматично с приходната агенция. Това става възможно чрез софтуерен ключ (API ключ), който осъществява свързаност от типа „система-система“ между софтуерите на бизнеса и НАП. В момента от новата услуга могат да се възползват само хазартните оператори, които вече имат автоматичен достъп до Регистъра на уязвимите лица по Закона за хазарта.

Хазартните оператори вече имат достъп до Регистъра на уязвимите лица
ПРОЧЕТИ

„Телематик Интерактив България“ АД ще разпредели брутен дивидент по 1 лев на акция. Това е посочено в поканата за общото събрание на акционерите на дружеството, публикувана на сайта x3news.com. Заседанието е насрочено за 29 юни в София. Общата сума, която компанията ще изплати на акционерите от печалбата за миналата година, възлиза на малко над 12,96 млн. лева. Това е 57% от печалбата за 2022 г.

„Телематик Интерактив България“ ще разпредели по 1 лев дивидент на акция
ПРОЧЕТИ

Приходите от облачни игри се увеличават и тази година пазарът ще постигне увеличение с 62% спрямо 2022 г. Това прогнозират от сайта safebettingsites.com, цитирани от gamblinginsider.com. През миналата година приходите от облачни игри са били в размер на 2,67 милиарда долара, а през настоящата се очаква да достигнат до 4,3 милиарда долара. Това е най-голямото увеличение на годишния растеж до момента.

Приходите от облачни игри се увеличават рязко
ПРОЧЕТИ

Полезно: Системата на Д’Аламбер се използва активно както за казино игри, така и за спортни залагания. Стратегията може да бъде еднакво успешна за всички хазартни игри, когато се използва правилно и ефективно.

Кратко ръководство: как да печелим със стратегията Д'Аламбер
ПРОЧЕТИ

Големите печалби от спортни залагания са напълно възможни, стига да имате нужната доза късмет за това. Преди всичко обаче е важно да не забравяте, че хазартът е интересен и много изкушаваш, но трябва да се практикува предимно за забавление и с мярка. Споделяме най-големите печалби от спортни залози в исторически план, в какъв размер са и по какъв начин са постигнати те от печелившите. Техните собственици определено са галеници на съдбата, защото съответните залози са на ниска стойност, а печалбите са наистина внушително огромни.

Най-големите печалби от спортни залози в историята
ПРОЧЕТИ

ОЩЕ НОВИНИ