Новини

Седмицата накратко: Вълна от ограничения на хазартната реклама, индустрията в Макао спечели $10 млрд.

от BetNews

09.07.2023Най-важните новини и събития от последните седем дни

Редица държави обявиха през последните дни въвеждане на ограничения за реклами на хазарт на обществени места и в медиите.

Вълна от ограничения на хазартната реклама заля редица държави
ПРОЧЕТИ

Хазартната индустрия в Макао генерира приходи в размер на близо 10 милиарда долара през последните шест месеца. Това е ръст от 205,1% на годишна база. От януари до юни през 2022 г. хазартът в специалния административен регион на Китай спечели значително по-малко – 3,26 милиарда долара.

Хазартната индустрия в Макао спечели $10 млрд. през последните шест месеца
ПРОЧЕТИ

Веригата Imperia разшири портфолиото си игрални зали в Националната хазартна карта BetGuide. Компанията има 17 уютни игрални зали в България, които се намират в: София, Пловдив, Бургас, Слънчев бряг, Ямбол, Стара Загора, Малко Търново, Пазарджик, Смолян, Мадан, Рудозем.

Веригата Imperia разшири портфолиото си от игрални зали в BetGuide
ПРОЧЕТИ

Любопитно: Лас Вегас е курортен град, известен най-вече с казината си и забавленията за туристите от цял свят. „Лас Вегас Стрип“ е емблематичен булевард, който има казина и от двете си страни. Нека да разгледаме дванадесет от най-големите казина в Лас Вегас.

Дванадесетте най-големи казина в Лас Вегас
ПРОЧЕТИ

За да бъде изживяването от хазартните игри приятно и вълнуващо, играчите трябва запазват контрол над ситуацията и да залагат отговорно. BetNews ви съветва да залагате разумно!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК за още интересни новини от развлекателния сектор.ОЩЕ НОВИНИ

image

Хазартни анимета забавляват с мисловни игри и стратегии

Кои са десетте най-известни рисувани филми за залагания? Високи залози, интригуващи мисловни игри, неочаквани стратегии и креативност – това са само част от вълнуващите елементи на така наречените „хазартни анимета“. През последните години те добиват особена популярност. „Аниме“ е термин, който традиционно обозначава създадените в Япония нарисувани анимационни филми и сериали. Съществуват много жанрове аниме […]

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]