Новини

Седмичен обзор на хазартната индустрия (19-25 февруари)

от BetNews

25.02.2024Добре дошли отново в нашия седмичен обзор на новините от хазарта. Тук разглеждаме акцентите от последните седем дни от хазартна индустрия, които включват новини, събития и любопитни факти. Прочетете и се информирайте.

 

Новини от седмицата

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието взеха участие Краси Радков и балет „Бабилон“, които привлякоха доста посетители.

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)
ПРОЧЕТИ

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA). Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също бе рекордна по отношение на печалбата на казината в САЩ.

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.
ПРОЧЕТИ

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида.

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе
ПРОЧЕТИ

 

Любопитно

Фарьорските острови в момента са автономна област в кралство Дания. Те са разположени между Норвегия и Исландия. В превод името означава „овчи острови“. Гербът на островите е с нарисуван овен, който най-точно символизира наименованието им. Националното знаме е бяло с кръст в червено и синьо. Това е знак за принадлежността на държавата към другите скандинавски страни. Интересното е, че Фарьорските острови са спечелени на покер през 1814 г., когато кралят на Дания играе с краля на Норвегия.

Фарьорските острови - спечелени на покер от краля на Дания през 1814 година
ПРОЧЕТИ

Американец съди лотарията Powerball заради грешка при публикуването на печелившите числа от тегленето на лотото. Джон Чийкс смятал, че е спечелил невероятната сума от 340 милиона долара, но бил информиран, че това е „грешка в уебсайта“ и видял печалбите си анулирани.

„Победител“ съди Powerball заради грешка на лотарията
ПРОЧЕТИ

Вълнуващи прогнози за успешни спортни залози. Следи сайта ни за актуални предложения за интересни мачове.

BET прогнози: Равенство във Варна, малко картони в Мадрид
ПРОЧЕТИ


ОЩЕ НОВИНИ

image

Зеленски забрани онлайн залаганията за войниците на фронта

Украинският президент Володимир Зеленски подписа декрет, който забранява онлайн залаганията за всички военнослужещи от Военните сили на Украйна (ВСУ), съобщава KyivIndependent. Предложението за забраната идва от Съвета за национална сигурност и отбрана, който настоява за засилване на контрола над игралната индустрия в намиращата се в интензивна военна обстановка държава. Освен тоталната забрана, отнасяща се до […]

image

Баялцалиев пред BetNews: Промените във футбола трябва да се видят незабавно  

Детелин Баялцалиев е бивш футболен съдия. Като асистент рефер е ръководил повече от 550 мача в България и чужбина. С него разговаряхме за промените в българския футбол, които се надяваме да предстоят, както и за проблемите на съдийството у нас. Изборът за президент на БФС „Някои знаеха, че нямат шансове, но се явиха на изборите. […]

image

Молдова позволи рекламата на хазарт, за да подпомогне спорта

Република Молдова ще промени закона за забрана на рекламата на хазарт, който е в сила от няколко години. Това е съобщил министърът на образованието и изследванията Дан Перчун по време на среща с представители на спортните федерации в страната, пише Noi.md. За уверението, дадено от министъра, разказва президентът на молдовската футболна федерация Йон Поалелунджи. „Това, […]