Геймблинг

Триумфът на Аляра – историята на шампионката от игрални зали “Империя”

от Жана Софрониева

25.01.2024Свикнали сме да виждаме много силни и корави мъже в силовия спорт ММА. Но в него има и нежни, красиви жени, които успяват да грабват първите места и да ни карат да се удивляваме.

Такъв е случаят и с Аляра Ибрям – крупие на игрални зали “Империя”, която не просто спортува редовно. Тя печели медали – не само в България, но и в чужбина. Нейният интерес към ММА е от ранна детска възраст. С множество тренировки и упоритост тя успява да достигне до върховете на един типично мъжки спорт.

Спортните успехи на Аляра

Аляра Ибрям е родена в  Кърджали и още на 12-годишна възраст тръгва по пътя на спорта. Тя се присъединява към клуб “Спартак” и започва да се състезава, след като е тренирала усилено в продължение на една година.

През 2016 г. Аляра за първи път се явява на Републиканско първенство. Още с дебюта си спечелва златен медал и първото място в категорията за момичета от 47,500 кг. Една година по-късно талантливото момиче покорява нови върхове и отново печели първо място и златен медал – този път на Балканско първенство.

През 2018 г. идва най-големият успех за Аляра, когато представя България на Европейското първенство по ММА. Тя печели финалната битка срещу съперничка от Украйна и триумфира, а това носи на страната ни престижен златен медал.

В края на същата година германския национален отбор кани Аляра да се присъедини към него след нейния удивителен успех, но тя бързо решава да се завърне в родния си край. През 2019 г. Аляра Ибрям става спортист на годината на Кърджали.

Професията на Аляра

Може би малко хора ще се сетят каква е професията на Аляра, защото тя не е близка до спорта, а е в областта на хазарта. Талантливото момиче е крупие в игрална зала “Империя”в Пловдив, която се намира в центъра на града – срещу площад „Съединение“.

Не всеки ден силно момиче с оформени мускули ви разяснява игри и бонуси в игралните зали. Затова си струва да посетите залата на “Империя” – ще бъдете посрещнати от Аляра, която с радост ще помогне за опознаването на различните видове игрални машини, както и за активните промоции. Точният адрес на залата е бул. “Шести септември” 150 в “града под тепетата”.ОЩЕ НОВИНИ

image

Мъж спечели 36 млн. долара от лотария, но не успява да ги вземе

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията от числа, която е избрал. Той обаче явно не е разбрал за късмета си, тъй като дълго не потърсил наградата си. А периодът от 180 дни затова е изтекъл миналата седмица. Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, съобщават местните медии, […]

image

Казината в САЩ удариха джакпота с рекордна печалба за 2023 г.

Американските казина, притежавани и управлявани от различни компании (без притежаваните от индиански племена), са изпратили най-добрата година в историята си, като са спечелили 66,5 млрд. долара през 2023 г. Това показват данни, публикувани от Американската игрална асоциация (AGA) и цитирани от AP и БТА. Общата сума е с 10% по-висока, отколкото през 2022 г., която също […]

image

Flamingo Bet отвори врати в столичния квартал „Левски“ (ГАЛЕРИЯ)

Flamingo Bet е верига игрални зали, която се е доказала като предпочитано място за хазартни любители със своето професионално обслужване и уютна атмосфера. На 16 февруари към семейството на Flamingo Bet се присъедини още една зала в кв. „Левски“. По случай откриването имаше специална шоу програма, бонус за всеки посетител и чудесен кетъринг. В събитието […]