Събития

Успешна Нова година с BetNews.bg!

от Стелиан Димитров

01.01.2022През 2022г. медията ни се разгръща с нови и още по-амбициозни планове

Преди да Ви честитим 2022 година, искаме да благодарим – затова, че бяхте част от нашето голямо семейство, което беше създадено преди броени месеци, но вече има своите постижения! Бъдете здрави, успешни, обичани и обичащи. Твърдо вярваме, че всяко нещо, което е изградено с любов, винаги се оказва успешно. Независимо дали става въпрос за бизнес проекти или лични взаимоотношения.

BetNews.bg постави основите, а през новата година е ред за мащабни планове. Амбициозните ни проекти не идват случайно- те са в резултат на ангажираността и развитието на нашия екип от изключителни професионалисти в различни сфери.

И тъй като най-големият подарък за нас през 2021 година бяхте Вие – нашите читатели, партньори и рекламодатели, в първите часове на Новата година BetNews.bg разкрива пред Вас част от проектите за 2022 г.

Спортният журналист Крум Савов става част от BetNews.bg

Екипът ни сключи договор за партньорство с продуцентска къща „Седем Осми“ и привлякохме Крум Савов и в BetNews.bg, с което ние отново доказваме, че следваме иновативен път на развитие. Известният журналист ще води подкаст в нашата медия за спортни прогнози. Освен това Крум Савов ще прави ексклузивни интервюта с представители на хазартния бранш, спорта, шоубизнеса и с различни експерти по злободневни теми.

Излишно е да казваме, че трябва да следите неговите изяви, защото е ясно – те ще са направени с много професионализъм и ще разкриват информация, която никъде другаде няма да намерите!

BetNews.bg ще развива Национална хазартна карта

През 2021 година поставихме основата за създаването на Национална хазартна карта – Bet Guide, която дава възможност на всички физически обекти да се включат в нея. Така те си осигуряват най-сигурната опция за привличане на нови клиенти.

Включването в Bet Guide има безплатна опция, а също и възможност тя да се надгради, като се използват допълнителни платени услуги.

През 2022 година ще бъдат раздадени първите хазартни оскари Bet News Awards 

Най-добрите винаги печелят! Под това мото медията за първи път ще раздаде хазартни оскари Bet News Awards в България. Те ще отличат първенците в хазартния бранш през 2021 година. Заради  противоепидемичните мерки и опасенията от усложняване на епидемичната обстановка, наградите ще бъдат раздадени в началото на лятото.

В надпреварата ще бъдат включени всички офлайн и онлайн оператори, които са партньори на BetNews.bg, а също и дебютантите в хазартния бизнес. Целта е да се стимулират добрите практики и да се отличат най-заслужилите компании.

BetNews.bg  – с грижа към партньорите и своите читатели през 2022 година

Посрещаме 2022 година с много надежди, че тя ще донесе на всички много красиви и смислени дни. Дни, които да са изпълнени не само с успехи на финансовия фронт, но и такива, в които да се поздравяваме за свършени добри дела и идеи.

Бъдете ежедневно в света на BetNews.bg! Ще се убедите, че има защо!

Най-интересното предстои! Честита и успешна Нова година!

 ОЩЕ НОВИНИ

image

Фарьорските острови – спечелени на покер от краля на Дания през 1814 година

Фарьорските острови в момента са автономна област в кралство Дания. Те са разположени между Норвегия и Исландия. В превод името означава „овчи острови“. Гербът на островите е с нарисуван овен, който най-точно символизира наименованието им. Националното знаме е бяло с кръст в червено и синьо. Това е знак за принадлежността на държавата към другите скандинавски […]

image

Машините на GeWeTe не се плашат от еврото

Иновативни системи за боравене с пари в брой, подходящи за всички при управление на игрални зали и казина. Така с едно изречение може да опишем машините на немската компания GeWeTe, които през последните 30 години се доказаха като висококачествени, сигурни и надеждни решения при обработката на пари. Още повече на прага на предизвикателството за хазартните […]

image

Диян Станев е шампион на SPT High Stakes Edition

Диян Станев стана шампион в главното събитие на Smart Poker Tour – High Stakes Edition, след като направи сделка с Мартин Цанков. Така двамата спечелиха по 69 500 лв., а титлата бе за Станев. На трето място с награда от 36 000 лв. се класира Валери Савов, а четвърти с 26 000 лв. е Костадин […]